www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-02-2007, 04:19 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Altuntaş'ın hedefi dünya şampiyonluğu..

Samsun'da Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü haltercisi Mustafa Altuntaş, Çek Cumhuriyeti'nde yapılan 1.Görme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda 250 kilo ile elde ettiği Avrupa ikinciliğinin ardından Brezilya'da yapılacak olan dünya şampiyonasından altın madalya ile dönmeyi hedeflediğini söyledi..

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 3-7 Ekim 2006 tarihleri arasında yapılan 1.Görme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda avrupa ikincisi olan 26 yaşındaki Mustafa Altuntaş, hedefini dünya şampiyonluğu olarak belirledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda çay ocağında çalışan Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü Haltercisi Mustafa Altuntaş, 28 Temmuz'da Brezilya'da yapılacak olan dünya şampiyonasında da adını altın harflerle yazdıracağını belirtti.

Haftanın 6 günü yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Altuntaş, "Avrupa ikincisi olduğumda herkes çok sevindi. Bana inanan ve destek veren insanların mahçup etmediğim için bende çok mutlu oldum. Avrupa ikincisi olduktan sonra dünya şamhpiyonasındaki sorumluluğum bir kat daha arttı. Ülkemin benden yine madalya beklediğini biliyorum. İlk kez yapılan böylesine önemli bir turnuvada avrupa ikincisi olmam gruru verici. Şimdi benim için çok daha önemli olan dünya şampiyonluğunda da başarımı devam ettirmek istiyorum. Oradaki en büyük hedefim dünya şampiyonu olarak ülkeme geri dönmek. Brezilya'da Türk bayrağını dalgalandırıp İstiklal Marşı'nı söylettireceğim" dedi.

Avrupa şampiyonasında kendi ağırlığının 5 katını kaldırdığını belirten ve evli olan Mustafa Altuntaş, "Çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüyorum. Ama bazı noktalarda sıkıntılar yaşıyoruz. Maddi konuda bazı sıkıntılarımız var. Tek isteğim, halkımızla bütünleşip Brezilya'da yanlız olmadığı hissetmek istiyorum. Bu benim için çok önemli. O zaman kendi ağırlığımın 5 katı değil 50 katını bile kaldırırım. Bana ve benim gibi sporculara herkesin destek vermesini istiyorum. Destek gördüğümüzde büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.
DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı