![]() |
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 50 Thanked 62 Times in 45 Posts
Üye No: 25089
İtibar Gücü: 1513
Rep Puanı : 3206
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
F.Bahçe Kulübü ile Futbol Federasyonu arasındaki tartışma ve gerginlik Fortis Türkiye Kupası’ndaki maçlarının tarihinin değişmesiyle yeni bir boyut daha kazandı ve iyice alevlendi.
Verilen 3 maçlık ceza ve başkan Aziz Yıldırım’a verilen 5 aylık hak mahrumiyeti cezasından sonra, Fortis Türkiye Kupası’nın da tarihlerinin değiştirilmesi ve belirsizlik yaşanması sarı-lacivertlileri çok kızdırdı. Bayram nedeniyle sessiz kalan yönetim, hukuki tüm haklarını arayacak. Bayram sonrasında hem karara itiraz edilecek hem de gerekirse mahkeme yolu ile bu kararın değiştirilmesi yönünde dava açılacak ‘ÖNÜMÜZÜ GÖREMİYORUZ’ Yöneticler, Futbol Federasyonu’nun bu sezon sürekli kendi aleyhlerine karar aldığına değinerek “Başkanımız da bu konuya çok sinirlendi. Önümüzde UEFA Kupası ve lig maçları var. Bu 5 aylık süreçte yaşanan belirsizlik bizim UEFA ve ligdeki periyodumuzu engelleyecek gibi gözüküyor. Aleyhimize olan bu kararın takipçisi olacağız. Her türlü hakkımızı arayıp, gerekirse mahkemeye gideceğiz” dediler ‘MOSTUROĞLU ÇALIŞIYOR’ F.Bahçe yöneticisi ve hukuk şubesi sorumlusu Şekip Mosturoğlu da bu konuyla ilgili itiraz dilekçesini hazırlıyor. İtiraza karşılık cevap gelmezse hakların savunulacağı hukuki yolları araştırıyor ve bunları bayram sonrası yürürlüğe konulması bekleniyor. Yönetimin, bayram sonrasında ertelemeyle ilgili sert bir basın toplantısı düzenlemesi gündemde. |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|