![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Katar’dan transfer teklifi alan Hakan Şükür’ün, “Sezon sonunda gelin masaya oturalım. Sözleşmem devam ediyor” dediği öğrenildi.
‘Neden olmasın?’ Dünyanın en büyük yıldızlarını 30 yaş üstüne geldikten sonra fahiş paralarla transfer eden Katar kulüplerinin yeni hedefi Galatasaray’ın Kaptanı Hakan Şükür, gitmeye sıcak bakıyor... 2 kulübün birden peşine düştüğü ve 2.5 milyon doları gözden çıkardığı öğrenilen Şükür’ün, “Şimdilik takımdan ayrılmayı düşünmüyorum. Kazanmamız gereken bir şampiyonluk var ve sözleşmem sürüyor. Sezon sonunda gelin masaya oturalım. Anlaşırsak, neden olmasın?” cevabını verdiği ileri sürüldü. ‘Fark önemsiz’ Sakatlığını giderek üzerinden attığını da sözlerine ekleyen Kral, “İlk yarıda Galatasaray’a çok faydalı olamadığım doğru. Ancak defalarca da söylediğim gibi, bunda sakatlıkların payı büyük. Kırık parmakla mücadele etmeme rağmen kimseye yaranamadım. İnşallah ikinci yarıda her şey daha güzel olur. Devre arası kampı çok önemli. Fenerbahçe ile aramızdaki 7 puanlık farkı çok önemsemiyorum. Yapmamız gereken oynadığımız tüm maçları kazanmak. Sonra gerisine bakarız” dedi. ***************** Okan: Kendi yolumu çizdim 2001’de Galatasaray’dan ayrılıp Emre ile birlikte Inter’e transfer olan Okan Buruk, yöneticilerle konuşmadan ayrılmadığını anlattı. Okan Galatasaray’da yeniden forma giydiği için gururlu olduğunu belirtirken, “O dönem bana söylenen, ‘Şartlarımız bu. İstiyorsan olur, istemiyorsan olmaz’dı. Bunun üzerine tabii ki kendi yolumu çizmek zorunda kaldım. Ama eskiye dönmek bana bir şey kazandırmaz” dedi. ***************** Ergün: Ben yaşlı değilim Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Ergün Penbe, en az 3 sene daha futbol oynamak istediğini ifade etti. 34 yaşında olduğunu hatırlatan Ergün, “Avrupa’da birçok futbolcu 39 yaşına kadar oynuyor. Mesela Tugay’ın değeri hâlâ çok iyi ki, kulübü onunla sözleşme yeniliyor. Türkiye’de olsaydı belki de Tugay’ın futbol hayatını bitireceklerdi. Benim için de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar ama pes etmem” diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Arda sezon sonu gitmeli' | jockeя | Galatasaray | 0 | 04-03-2010 12:53 PM |
FBTV’den ‘Canlı’ bir hafta sonu kuşağı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:22 AM |
Chevanton sezon sonu | 7 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2007 12:50 PM |
Gerets'e sezon sonu veda! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-24-2006 07:37 PM |
Kral sezon sonu yolcu! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-07-2006 01:25 PM |