![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Trabzonspor, ara transferde ilk hedefine ulaştı.
Bordo-Mavililer’in önceki gün anlaşmaya vardığı Ayman, dün sağlık kontrolünden geçti. Memorial Hastanesi’nde diz bölgesinden MR’ı çekilen Mısırlı futbolcu için kulübün Antalya kampındaki doktorları da İstanbul’a geldi. Karadeniz ekibiyle 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan tecrübeli oyuncu, Trabzon’un kadrosunda çok iyi oyuncular olduğunu belirtip, “Onlarla beraber iyi çalışarak, başarılı olacağımızdan kuşkum yok. Çok heyecanlıyım ve mutluyum” dedi. Trabzon ile anlaşmasında taraftarlarının çok önemli bir payı olduğunu vurgulayan Ayman, “Ziya Doğan’la da daha önce çalışmıştım. Sporcunun kondisyonuna çok önem verdiğini biliyorum. Bu konuda zaten kendime güveniyorum. Ziya hoca çok hırslı bir insan. Her zaman kazanmak ister. Ben de aynı özelliklere sahibim ve hep kazanmayı arzu ederim” diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Talu: Hayırlı olsun | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 09:29 AM |
ramazanımız hepimize hayırlı olsun | yabangülü38 | Eskiler (Arşiv) | 9 | 09-25-2007 08:15 AM |
Hayırlı Olsun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 07:59 PM |
31.evren açılmıştır hayırlı olsun | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-10-2006 02:57 PM |