![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Allah'ın bana uyarısı"
Üniversite öğrencisi Ulutaş'ın 3'üncü kattan düştüğü manken Dinç'e ait evde bulunduğu ortaya çıkan işadamı Aşçı pişman oldu İstanbul Ulus'ta geçtiğimiz gün üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Gülşen Ulutaş'ın üçüncü kattan düşmesinin ardından, olay yerinde kaçtığı öne sürülen işadamı Vedat Aşçı, SABAH'a konuştu. Evli ve iki çocuk babası olan Aşçı, bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı manken Mine Dinç'i sabah saatlerinde ziyarete gittiğini belirterek, "Bu olay Allah'ın bana bir uyarısı" dedi. Aşçı, "Her türlü detayı on kere hesaplayan ben, bu olayda hatalıyım. Bundan sonra adım atmadan önce onbir kere düşüneceğim. Mine Dinç'le de artık görüşmüyoruz" diye konuştu. Aşçı, olaydan sonra kaçtığına yönelik iddialar ve o gün yaşananlar hakkında şunları anlattı: "Mine Dinç ile bir süredir ilişkimiz var. O sabah işe giderken saat 10.30 civarlarında evine uğradım. Her ilişkide olabilecek basit tartışmalardan biri sabah mahmurluğuyla gergin bir seviyeye ulaştı. Ben masa üstündeki vazo ve cam tabakları sinirden kırdığımı hatırlıyorum. O sırada Gülşen Ulutaş, diğer odada uyuyordu. Bu kadar gürültüden sonra yanımıza gelmemesi dikkat çekiciydi. Mine Hanım, odasına gidip, baktı. Yatağında yoktu ve kapısı açıktı. Aşağıya baktığımızda yerde yatıyordu." MASRAFLARI KARŞILADI Porsche marka otomobiline binerek ambulans getirmek için hastaneleri dolaştığını anlatan Aşçı, Gülşen Ulutaş'ın hastane masraflarını da karşıladığını belirterek "Annesini aradım. Destek olacağımı söyledim" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Şam, Yüce Allah'ın yer hazinelerinden bir hazinesidir. Kullarını orada saklar." | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:35 AM |
Rektör'den "türban baskısı" artabilir uyarısı 24 Eylül 2007 | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-24-2007 06:27 PM |
Kalp hastalarına "sıcakta sevişmeyin" uyarısı | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 09:28 PM |
Şebnem'e "polemik yap" uyarısı/30 ocak | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-30-2007 11:34 AM |
Zico'nun 5 uyarısı/3 Ocak | KέžmдИ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-03-2007 06:30 PM |