www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-07-2007, 06:09 PM   #1
DAREDEVİL
Banned

Teşekkür Etme: 60
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi : DAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond repute
Talking +18Alkol Muanesi+18

Sarışın yıldız adayı, üstü açık kırmızı arabasını gecenin bir vakti iyice tenhalaşmış Hollywood Bulvarı'nda hızla sürerken trafik polisi çevirdi.

- Hanımefendi, ehliyetiniz lütfen.

- Ehliyet nedir, afedersiniz ?

- Kredi kartı büyüklüğünde bir karttır, hanımefendi. Üzerinde resminiz vardır.

Sarışın yıldız adayı cüzdanını çıkardı, içinden bir yığın kart döküldü. Üzerinde resmi olanı buldu, uzattı. Polis :

- Teşekkür ederim, şimdi de ruhsatınız lütfen.

- Ruhsat nedir ?

- O da deyim yerinde ise arabanızın kimlik kartıdır. Genelde torpido gözünde durur, diye sabırla yanıtladı polis.

Sarışın torpido gözüne uzandı. Orada gerçekten öyle bir kart vardı. Onu da polise uzattı. Polis ehliyet ve ruhsatı inceledi. İkisi de mükemmeldi. Görünürde her şey normaldi ama kadının davranışlarında bir gariplik vardı. 'Bir dakika lütfen' diyerek motosikletinin yanına gitti, telsizle merkezdeki nöbetçi arkadaşını arayıp durumu anlattı. Merkezdeki sordu :

- Kadın sarışın mı ?

- Evet!

- Mavi gözlü mü ?

- Evet!

- Süper mini mi giyiyor ?

- Evet.

- Göğüsleri kazağından fırlıyor mu ?

- Evet.

- O zaman hemen arabanın yanına git ve fermuarını indir.

- Ne çıldırdın mı sen ? Ben bunu nasıl yaparım, diye bağırdı trafik polisi.

- Sen git dediğimi yap, dedi merkezdeki. Trafik polisi sarışının yanına geldi, fermuarını indirdi. 'Neee', diye bağırdı, sarışın :

- Gene mi alkol muayenesi.

Küfürbaz Papağan

Kadının biri bir petshopa gider ve bir papağan almak istediğini söyler. Ahmet ismindeki petshop sahibi, hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan da çok küfürbaz, almak istemezsiniz sanırım. Fakat bir papağan sahibi olmak isteyen kadın “Hayır almak istiyorum” der ve papağını alır. Fakat evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde 'Hoş geldin XXXXXX' diyerek karşılıyor. Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür.

- Ahmet bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz. Her eve geldiğimde beni hoş geldin XXXXXX diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum. Papağanı geri getirdim ve paramı geri istiyorum.

Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Ahmet:

- Hanımefendi merak etmeyin. Siz bunu bana bırakın ben terbiye edeyim siz yarin gelin alın.

Kadın inanmayarak da olsa tamam der ve gider. Ahmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır. Ne diyeceksin kadın eve geldiğinde diye sorar papağana.

- Hoş geldin XXXXXX diycem, der papağan.

Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar. Papağan yine ayni yanıtı verir. Bir olur iki olur ve papağan dayanamaz:

- Hoş geldiniz hanımefendi diycem der.

Ertesi gün kadın gelir ve Ahmet kadına papağanı terbiye ettiğini söyler. Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya baslar. Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin?

- Hoş geldiniz hanımefendi diycem der papağan. Kadın çok şaşırır ama emin
olmak için devam eder.

- Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?

- Hoş geldiniz hanımefendiler diycem.

- Peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?

- Hoş geldiniz beyefendi diycem.

- Peki yanımda 2 tane erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?

Papağan cevap verir:

- Oğlum Ahmet, sen suyu kaynat, bu karı gene kaşınmaya başladı...

Fizik Tedavi

Bir cumartesi sabahi.. Iki genc kadin golf oynuyorlar. Sarisin olani topu dikmis.. Sopayi öyle bir savurmus ki.. Top havada kursun gibi ucmus, öbur delikte golf oynayan bir erkege o hizla çarpmis.. Kadinlar dehset içinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki büklüm kaldigini görmüsler. Sarisin hizla oraya kosmus ve özür dilemeye baslamis.. "Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben bir fizik tedavi uzmaniyim ve eger izin verirseniz cektiginiz aciyi
azaltabilecegimi biliyorum."
"Yooo.. Yooo.. Gerek yok" diye inler gibi konusmus adam, elleri hala bacaklarinin arasinda kelepceli.. "Önemli degil.. Birkac dakika içinde düzelirim merak etmeyin.."
Sarisin israr etmis.. Öyle israr etmis ki adam "Peki" demis sonunda..
Kadin çok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis önce. Sonra adami cimlere uzatmis. Pantolonun kemerini gevsetmis.. Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis.. Biraz sonra sormus..
"Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi.."
"Harika" demis adam.. "Harika hissediyorum.. Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!.."

Çıldırtan Sevişme

Bir grup erkek oturmuslar kadinlari nasil cildirttiklarini
birbirlerine anlatiyorlarmis.
Alman olan,"Ben once dudaklarindan baslarim.Ordan goguslerine
inerim.Gobek deligiyle bir sure oynarim ve en son kadinligini
yalamaya basladigimda yeterince cildirmistir. Icine girmeme bile gerek
kalmaz" demis.

Sira Ingilize gelmis."Ben ayak fetisistiyim. Herseye oradan
baslarim. Parmaklarini bilegini daha sonrada kadinligini yalarım. En sonunda
icine girerim.Iste o anda altimdaki kadin cildirir " demis.

Sira bizim Temele gelmis."Valla ben hicbirsey yapmam. Fadime'ye
hasirt diye geciririm. Olay bittiginde kalkarim, seyimi perdeye silerim.
Iste benim kari o zaman cildirir."
DAREDEVİL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
baron33 (03-29-2007), punisher685 (03-17-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:54 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.