![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 3 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 31464
İtibar Gücü: 1345
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() AGORA MEYHANESİ
Sana bu satırları ılık bir sonbahar akşamının felç olmuş köşelerinden yazıyorum 500 mumluk ampullerin karanlığında Saatlerdir boşalan kadehlere şarkılarımı dolduruyorum Her zeytin tanesine o simsiyah bakışlarını koyuyorum Ve kaldırıyorum kadehimi Bu rezilce yaşamanın şerefine içiyorum Burası Agora Meyhanesi Burada yaşanan aşkların en şahanesi ve en divanesi Burada saçların her tanesine bir galon içilir Gözlerin her rengine bir şarkı seçilir Sen Sen bu sekiz köşeli meyhaneyi bilmezsin Ama Ama bu sekiz köşeli meyhane seni bilir BU AKŞAM BÜTÜN MEYHANELERİ DOLAŞTIM İSTANBUL’UN SENİ ARADIM KADEHLERDEKİ DUDAK İZLERİNDE Şimdi Şimdi içimde sokak fenerlerin yalnızlığı Boşalan ellerimde kahreden bir hafiflik Bu akşam umutlarımı meze yapıp içiyorum Elimde değil Bu bir namuslu serserilik Dışarıda hafif bir yağmur var Bu gece Bu gece benim gecem Gönlümde bütün dertlerin hora teptiği gece Cama vuran her damlada seni hatırlıyorum Ve sana susuzluğumu Birazdan plakta şarkılar susar Kadehler boşalır Mezeler tükenir Umutlar biter Birazdan Birazdan mavi bir ay doğar tepelerden Bu sarhoş şehrin üstüne Sen Sen bakma benim bu şekilde efkârlandığıma Mendilimdeki gözyaşlarıma bakma sen Biran gelir çamaşırcı kadın Her şeyden habersiz onu onu da yıkar Sen mesut ol yeter ki Ben olmasam da ne çıkar Dedim ya burası Agora Meyhanesi Bir tek iyiliğin bütün kötülüklere meydan okuduğu yer Burası Agora Meyhanesi Burada yaşanan aşkların en şahanesi ve en divanesi SENİ ARADIM KADEHLERDEKİ DUDAK İZLERİNDE
Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş. Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa; yanlışınız çok demektir. Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz... Uğruna ölünecek birşey gösterin ilk önce ben öleyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 3 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 31464
İtibar Gücü: 1345
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Şarkısı değil ama Ahmet Selçuk İlkan'ın söylediği bir şiiri var istersen e-mail adresini özelden at sana yollayayım.
Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş. Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa; yanlışınız çok demektir. Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz... Uğruna ölünecek birşey gösterin ilk önce ben öleyim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|