www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-06-2006, 03:53 AM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Hakkari'de beyin kontrolünü başkasının yönlendirdiğini ileri süren bir anne, görenleri hayrete düşürüyor.

Bir kamu kurumunda 10 yıldır memur olarak çalışan, 2 üniversite bitiren ve 3 ayrı yabancı dil bilen 2 çocuk annesi kadın, beyninin yönlendirdiğini iddia ediyor. Bilim adamlarının kendisine sahip çıkıp başına gelenleri araştırmasını isteyen kadın, aksi halde bu duruma daha fazla dayanamayarak intihar edeceğini söyledi.

49 yaşındaki Ümran Oyan, beynine giren bir güvün kendisini yönettiğini, bu duruma daha fazla dayaamayacağını anlattı. Kendisine yardımcı olunmaması halinde intihar edeceğinini belirten Oyan şöyle konuştu:

ELEKTRİĞE YAKLAŞAMIYOR

"Eğer bunları anlatmadan önce intihar etseydim kimse bana inanmazdı. Benim başıma gelen her an herkesin başına gelebilir. Ben Allah'a inanın bir insanım Allah'a şükür müslümanım, Kuranı Kerim'in birçok suresini de ezbere olarak biliyorum. Beynimi ele geçirenler benim çok zeki olduğumu söylüyor. Helikopter ve uçaklar geçtiğinde inanılmaz şeyler oluyor ve beynim sinyal veriyor. Beynime giren ve bana komut veren kişi hem bana zarar veriyor, hem de lazerle yaralarımı iyileştiriyor. Ailemin bütün hayatımın en ince noktasına kadar biliyorlar ve kayıt etmişler. Onlar kim ve neden bunu yapıyorlar ben onlardan öğrenemiyorum. Ama onlar her şeyi benden alabiliyorlar. Elektriğin önüne geçtiğim zaman elimden olmayan nedenlerden dolayı çok ilginç hareketler yapıyorum ve bunlar benim kontrolüm dışında gelişiyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama beynimde bir türlü çıkmıyor. Ben günlük ne yapıyorsam kiminle konuşuyorsa onları hepsini kayıt ediyorlar. İngilizce, Boşnakça biraz da İtalyanca ve Arapça biliyorum. Ben İngilizce bir cümleyi yanlış söylediğim zaman onlar otomatik olarak beynimde düzgün hale getiriyorlar. Çarşıda yürüyorum beynime girip kahkaha attırıyor ve komut veriyor bana. Ben normal bir insanım bütün komşularım beni tanır, işime de gidip geliyorum. Ama beynimi ele geçirenlerin bana etmedikleri eziyet kalmadı. Elektrik ışını ile vücuduma lazer gönderip ve istediği gibi yakıp iyileştiriyor. Benim beynime Nasa tarafından komut verdiği için biyonik bir robot gibi istediğini bana yaptırıyor. Benim yaşadıklarımın psikolojik bir hastalık olmadığına inanıyorum. Beynimi ele geçirenler beni istedikleri gibi yönlendiriyorlar".
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
amylee170 (03-14-2007), GeCeLeR (10-06-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 10-06-2006, 03:56 AM   #2
Bybrut
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 2705
İtibar Gücü: 1442
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Bybrut is on a distinguished road

alala :S
Bybrut çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-06-2006, 04:09 AM   #3
CollαтєяαL™
Forum Aşığı

CollαтєяαL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 202
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3281
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi : CollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond repute

çok ilginç ama hiç inandırıcı değil
Belki 3 harfliler olabilir
CollαтєяαL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-06-2006, 04:11 AM   #4
GeCeLeR
Guest

Üye No:

ya arkadaşlar ben haberi seyrettim kadını gördüm olayı yabana atmamak gerekir kadın gerçekten kültürlü bi kadın öncelikle bir devlet memeru yani belli bir kültür seviyesine gelmiş cahil bir insan değil ancak ben salihin deyişlerine katılıyorum...
Saygılar
GeCeLeR
Old 10-06-2006, 04:22 AM   #5
olfir
Daimi Üye

olfir Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1726
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi : olfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond repute

çunku memur

''düşman'' kelimesinin anlamını ''dost'' sıfatını taşıyanlardan öğrendim

TIKLA PARA KAZAN
olfir çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-06-2006, 05:09 PM   #6
___KARUB___
Yeni Üye

___KARUB___ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 17737
İtibar Gücü: 1380
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : ___KARUB___ is on a distinguished road

allah alla way anasınnı yaw harbıden cok ılgınç he
___KARUB___ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-06-2006, 05:20 PM   #7
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2465
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

ilginç ama inandırıcı gelmiyor
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-06-2006, 05:34 PM   #8
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

garip sesler duyabilirsin garip hisslere kapılabilirsin...ama bazı güçlerin seni yönlendirmesi ALLAH tan başka hiçbir gücün yapamayacağı bişeydir !!!

bence saçma bir olay...
Old 10-07-2006, 03:55 AM   #9
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

bu psikokinetik adı verilen bir olaya benziyor buda 3 harflilrle bağlantılı olabilir
ama bunun bir psiko sosyal davranış bozukluğuylada bağlantılı olma ihtimali diğerindende yüksek çünkü kişilerin bazı pskolojik sorunları fiziksel rahatsızlıkların olmasına neden olabilmektedir.. örneğin panik atak bir hastanın vücudunda hiç birşey olmamasına rağmen kalp krizi şüpesiyle hastanelere baş vuranların saayısı oldukça fazla ve bu kişilerin solunum güçlüğü çektikleride bir nevi doğrudur kişi çünkü fazla soluk alıp vermeden dolayı asidoza girer ve soluk alıp vermesi cidden kuveetlenir buda buna benzer bir vaka olma ihtimalide %lik dilmde bir hayli önemli bir alan kaplamaktadır
Old 01-18-2007, 12:08 AM   #10
yakamoz4444
Müstakbel Üye

yakamoz4444 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 19633
İtibar Gücü: 1408
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi : yakamoz4444 is on a distinguished roadyakamoz4444 is on a distinguished roadyakamoz4444 is on a distinguished roadyakamoz4444 is on a distinguished roadyakamoz4444 is on a distinguished road

yazık kafayı yemiş yavvv
yakamoz4444 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı