![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hakkari'de beyin kontrolünü başkasının yönlendirdiğini ileri süren bir anne, görenleri hayrete düşürüyor.
Bir kamu kurumunda 10 yıldır memur olarak çalışan, 2 üniversite bitiren ve 3 ayrı yabancı dil bilen 2 çocuk annesi kadın, beyninin yönlendirdiğini iddia ediyor. Bilim adamlarının kendisine sahip çıkıp başına gelenleri araştırmasını isteyen kadın, aksi halde bu duruma daha fazla dayanamayarak intihar edeceğini söyledi. 49 yaşındaki Ümran Oyan, beynine giren bir güvün kendisini yönettiğini, bu duruma daha fazla dayaamayacağını anlattı. Kendisine yardımcı olunmaması halinde intihar edeceğinini belirten Oyan şöyle konuştu: ELEKTRİĞE YAKLAŞAMIYOR "Eğer bunları anlatmadan önce intihar etseydim kimse bana inanmazdı. Benim başıma gelen her an herkesin başına gelebilir. Ben Allah'a inanın bir insanım Allah'a şükür müslümanım, Kuranı Kerim'in birçok suresini de ezbere olarak biliyorum. Beynimi ele geçirenler benim çok zeki olduğumu söylüyor. Helikopter ve uçaklar geçtiğinde inanılmaz şeyler oluyor ve beynim sinyal veriyor. Beynime giren ve bana komut veren kişi hem bana zarar veriyor, hem de lazerle yaralarımı iyileştiriyor. Ailemin bütün hayatımın en ince noktasına kadar biliyorlar ve kayıt etmişler. Onlar kim ve neden bunu yapıyorlar ben onlardan öğrenemiyorum. Ama onlar her şeyi benden alabiliyorlar. Elektriğin önüne geçtiğim zaman elimden olmayan nedenlerden dolayı çok ilginç hareketler yapıyorum ve bunlar benim kontrolüm dışında gelişiyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama beynimde bir türlü çıkmıyor. Ben günlük ne yapıyorsam kiminle konuşuyorsa onları hepsini kayıt ediyorlar. İngilizce, Boşnakça biraz da İtalyanca ve Arapça biliyorum. Ben İngilizce bir cümleyi yanlış söylediğim zaman onlar otomatik olarak beynimde düzgün hale getiriyorlar. Çarşıda yürüyorum beynime girip kahkaha attırıyor ve komut veriyor bana. Ben normal bir insanım bütün komşularım beni tanır, işime de gidip geliyorum. Ama beynimi ele geçirenlerin bana etmedikleri eziyet kalmadı. Elektrik ışını ile vücuduma lazer gönderip ve istediği gibi yakıp iyileştiriyor. Benim beynime Nasa tarafından komut verdiği için biyonik bir robot gibi istediğini bana yaptırıyor. Benim yaşadıklarımın psikolojik bir hastalık olmadığına inanıyorum. Beynimi ele geçirenler beni istedikleri gibi yönlendiriyorlar".
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 7 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 2705
İtibar Gücü: 1442
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() alala :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3281
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
|
![]() çok ilginç ama hiç inandırıcı değil
Belki 3 harfliler olabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() ya arkadaşlar ben haberi seyrettim kadını gördüm olayı yabana atmamak gerekir kadın gerçekten kültürlü bi kadın öncelikle bir devlet memeru yani belli bir kültür seviyesine gelmiş cahil bir insan değil ancak ben salihin deyişlerine katılıyorum...
Saygılar GeCeLeR |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1726
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
|
![]() çunku memur
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 17737
İtibar Gücü: 1380
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() allah alla way anasınnı yaw harbıden cok ılgınç he
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2465
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() ilginç ama inandırıcı gelmiyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() garip sesler duyabilirsin garip hisslere kapılabilirsin...ama bazı güçlerin seni yönlendirmesi ALLAH tan başka hiçbir gücün yapamayacağı bişeydir !!!
bence saçma bir olay...
![]() |
#9 |
Forum Müdavimi
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() bu psikokinetik adı verilen bir olaya benziyor buda 3 harflilrle bağlantılı olabilir
ama bunun bir psiko sosyal davranış bozukluğuylada bağlantılı olma ihtimali diğerindende yüksek çünkü kişilerin bazı pskolojik sorunları fiziksel rahatsızlıkların olmasına neden olabilmektedir.. örneğin panik atak bir hastanın vücudunda hiç birşey olmamasına rağmen kalp krizi şüpesiyle hastanelere baş vuranların saayısı oldukça fazla ve bu kişilerin solunum güçlüğü çektikleride bir nevi doğrudur kişi çünkü fazla soluk alıp vermeden dolayı asidoza girer ve soluk alıp vermesi cidden kuveetlenir buda buna benzer bir vaka olma ihtimalide %lik dilmde bir hayli önemli bir alan kaplamaktadır
![]() |
#10 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 8 Times in 4 Posts
Üye No: 19633
İtibar Gücü: 1408
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yazık kafayı yemiş yavvv
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İrademizi 'melek' ve 'şeytan' yönetiyor | GooD aNd EvıL | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 05-02-2009 09:15 PM |
Kalbim beynimi esir etmişken ruhumda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 02:42 PM |
Acılı general yönetiyor | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-23-2008 06:25 PM |
M.Merk yönetiyor, maç 21.00'de | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 11:15 AM |
Nasa Beynimi ele geçirdi !!!(Ölürsünüz gülmekten !!!) | constantina | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-07-2006 11:43 AM |