![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 22 Thanked 136 Times in 66 Posts
Üye No: 5863
İtibar Gücü: 2333
Rep Puanı : 20870
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adalet, Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim Bakanlıklarına atamalar yapıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Adalet Müfettişi Halit Kıvrıl, Bülent Savtok, Mithat İnce, İlhan Önkal, Kenan Koçer, Tuncay Öztürk, Mustafa Kayın Adalet Başmüfettişliğine, açık bulunan Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılıklarına, aynı yer Daire Başkanları Abdülkadir Göktaş, Ayşe Berrin Dikmelik atandı. Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğüne Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Ulaştırma Bakanlığı'nda açık bulunan Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Dairesi Başkanlığına Mustafa Akarslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Milli Kütüphane Başkanlığına Tuncel Acar, Kültür ve Türizm Bakanlığı'nda açık bulunan Tanıtma Genel Müdür Yardımcılığına Cemal Tekkanat getirildi. Öte yandan, Çevre ve Orman Bakanlığı Sinop İl Çevre ve Orman Müdürü Hasan SARUÇ'un başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. (ANKA) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sezer'den son atamalar 17 Ağustos 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-17-2007 12:45 PM |
Akbank üst yönetiminde atamalar yapıldı | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-25-2007 02:42 PM |
UND: Sorun sadece bir şirketle ilgili, Irak’a sevkıyat sürüyor / 31 ocak | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-31-2007 10:37 AM |
Aşk Bitti Dostluk Sürüyor/21 ocak | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2007 12:04 PM |
Kapı kavgası sürüyor /7 ocak | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-07-2007 03:22 PM |