![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 43 Times in 31 Posts
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1479
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -ahmett...şşt olm ahmet.
-ne var lan? ne istiyon gene... -olm sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olm, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa..... . -alo nurettin,gel kocum bira mayaliyoruz hikmettinlerle -way bre kafirler, bekleyin.. . . - hamza dayı, yengeyi nutrettin'in klonuyla görmüşler... - neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? - aha şu değil mi? - yaw o bizim hanımın 4 nesil klonu. yetişkin bir bakteri o. - sorun yok o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım. - ama bu sefer plazmalar senden. - ayıpsın abi... . . - naber lan ibibik! - saygılı ol... mitoz geçirerek seni ben yarattım! - hadi len... asıl ben seni! - ama ama ama... . . - alooo terliksi, naber lan polaris eheehh! - bana bak, sokmiyim o kamçını dötüne... . . - hnkkkkhhh!!! - abi noluyo? - hnnnhhhhh!! - iyi misin abi? - ya kabız olmuşum da, mitoz geçiremiyorum . . -musteri bakteri: bardaki herkese benden bi icki -geri kalanlar: alllaaah bolunun... . . - ulan bölün dur, bi gun de hayatın annamı nedir diye düşündünüz mü ? - sus da bölünmeye devam et . . geceyarısı: -kız neriman, hişşt kııs, bölünsene fantezi yapalım, ha?
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 44 Thanked 141 Times in 61 Posts
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1700
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kanka paylaşım için sağol güzel
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dile düşme, dile düşme, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-17-2008 03:23 PM |
Dile düşme, dile düşme, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2008 04:39 PM |
Dile Düşme | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:48 PM |
Bazı bakteriler paslanmayı önlüyor | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-04-2006 10:25 AM |
Dile Gül Koymak | CLuber | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-31-2006 11:21 PM |