![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 2 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 29667
İtibar Gücü: 1375
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vestel maçında 3 gol atarak patlayan Beşiktaşlı Nobre, "Efes Cup'ta G.Saray'a karşı attığım gol moralimi yerine getirdi. Benim için tam bir doping oldu" dedi.
Beşiktaş'ı Vestel Manisa karşısında galibiyete taşıyan Mert Nobre SABAH'a konuştu. Ligin ilk yarısını sadece bir golle kapatıp Vestel Manisa maçında hat-trick yapan Brezilyalı futbolcu, "Efes Cup'ta Galatasaray'a karşı attığım gol, bozulan moralimi yerine getirdi. O gol benim için ikinci yarı öncesi tam bir doping oldu. Büyük maçları çok seviyorum. Büyük maçlarda daha çok kendimi gösteriyorum. Fenerbahçe'de oynarken de Galatasaray'a karşı hep başarılı maçlar çıkardım. Bu gelenek Beşiktaş'ta devam ediyor ve edecek" ifadesini kullandı. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığını belirten Nobre, şunları söyledi: "Bu coşkumuzu ve takım oyunumuzu kaybetmeyip devam ettirirsek, ikinci yarı da çok gol atağıma inanıyorum." KAZANMAMIZ ÖNEMLİ Duygusal bir insan olduğunu ve gol atamadığı maçlarda çok üzüldüğünü söyleyen sambacı, "Ama önemli olan takımın kazanması. Ben 5 gol de atsam takımım kazanmazsa hiçbir anlamı yok. Ben atmadan yenmemiz çok daha önemli. Bu yüzden ben 'Önce galibiyet sonra gol' diyorum. Bobo başta olmak üzere bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. Nobre, Vestel Manisa karşılaşmasında da takıma müthiş bir destek veren taraftar için de, "Türkiye'de hiç bir takım bizim kadar desteklenmiyor. Vestel maçında büyüleyici bir şov vardı. Çok etkilendim" yorumunu yaptı. Cimbom'a beş gol Nobre, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla 11 Galatasaray maçı oynadı. Beş ayrı maçta beş gol attı. G.Saray, Nobre'den gol yediği hiçbir maçı kazanamadı. Dördünde yenilirken, Efes Cup'ta da berabere biten maçın ardından penaltılarla kaybetti. Nobre F.Bahçe formasıyla G.Saray'a üç golünü de ligde atarken, Beşiktaş'taki iki golü de kupalarda (Süper Kupa ve Efes Cup) geldi. Sabah/Fatih Doğan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Galatasaray | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 07:38 PM |
Galatasaray | djfkey | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-21-2007 04:12 PM |
GaLaTaSaRaY TV... | XMaT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-19-2006 09:30 AM |
Galatasaray - Arsenal---Galatasaray 2-1 Real Madrid maçları... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-12-2006 03:26 PM |
Avrupa Fatihi Galatasaray...-ve-Galatasaray Videoları | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-11-2006 01:25 PM |