![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 6 Thanked 20 Times in 12 Posts
Üye No: 29685
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Koordinatörlüğünü Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kayıkçı'nın kurduğu imalat ekibi, 4 yılda toplam 12 bin kişilik sıra imalatı gerçekleştirdi. İmalatlar, Teknik Eğitim Fakültesi (TEF) Metal Eğitimi Bölümü Kaynak ve Temel İşlemler atölyelerinde öğrenciler ve teknisyenler tarafından yapılıyor. Sıraların ahşap, vernikleme işlemleri ise Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölümü tarafından gerçekleştiriliyor. Üretilen modern sınıflar, sinema sistemi katlanabilir koltuklar, projeksiyon sistemi, çok fonksiyonlu kürsü, her öğrenciye yetecek sayıda askılık ve temizliği kolay sıralardan oluşuyor.
İmalatlardan öğrenciler para da kazanıyor Modern sınıfların imalatında çalışan öğrenciler ücret karşılığı çalışıyor ve bütçelerine katkı sağlıyor. Konu ile ilgili bilgi veren Yard. Doç. Dr. Ramazan Kayıkçı, "Üniversitemizin modernleşme sürecinde birçok fakülte, yüksekokul ve birimlerimiz için sıra ve sınıf imalatı gerçekleştirdik. Hâlâ rektörlüğümüzün talebine göre üretimlerimiz devam etmekte. Bu çalışmalarda teknisyenlerimizin ve öğrencilerimizin emeği büyük. Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin modern sınıflarda öğrenim görmesine katkı sağlamak ekibimiz için gurur vericidir." şeklinde konuştu. Kaynak: Zaman |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erdoğan: "Kendi rekorumuzu kıracağız" 2 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 03:30 PM |
"Allah-ü Teâlâ Âdemi kendi sureti üzerine yarattı." | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:44 AM |
22:57 Erbakan: "Kendi Günahlarınıza Beni Alet Etmeyin" | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-20-2007 11:11 PM |
"Onları kendi taraftarı alkışlasın" | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 04:13 PM |
"Kendi formanızı satın alın" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-05-2006 11:29 PM |