![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 9 Times in 6 Posts
Üye No: 21011
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() dalgalandı.Binlerce kez teşekkürler Mehmet Okur! Evet olayın bizim için anlam ve önemini belirten girişten sonra maça dönersek,maç inanılmaz bir şekilde batı üstünlüğüyle başladı ve bitti. Son iki yılın galibi doğu Lebron ve Howard ın dışında varlık gösteremedi.Batının galibiyetini inanılmas olarak tanımlama sebebim ise;gerçek bir oyun kurucusu bulunmayan batı takımının toplam 52 asistle bu alandaki rekoru kırmasıydı. Maç baştan sona çok eğlenceli geçsede bizim için en güzel anlardan biri Shaq ın memo karşısında yaptığı bir oyun kurucu gibi top getirmesi fakeleri harikaydı.Ayrıca gecenin marşı gibi bir şarkı olan Viva Las Vegas(Elvis'in ) şarkısı daha önce oyuncular tarafından elvis makyajı il seslendirilmiş ve tahmin edersiniz ki yine en güzel yorum Shaq a ait! Süper hareketlerin yapıldığı maçta akıllarda yer eden hareketlerden birisi de T-Mac in Jermain i bir dribblin fake le pazara götürmesiydi bence. Harika şovların yapıldığı gecede ilk yarıda da 79 sayı atarak bir başka rekoru kıran batı maçsonunda 153-132 üstün gelen taraftı. Ayrıca iki takımın koçlarını da Eddie jordan(doğu) ve Mike D'Antoni yi de adil süre dağıtımlarından dolayı tebrik etmek lazım Joe Johson dışında onu biras unuttu Jordan Bir de Duncan'ı merak eden varsa o büyük ihtimalle kendisi oynamak istemedi fazla;çünkü Parker bench teyken ona bi pozisyonda attığı pası alamaması ile igili beklemiyormuydun die soruyor Duncan ise yoo zıplayamdım diyor yani ooo kim zıplıcak şimdi o topa gibi ![]() (fotoğraflar dışında yazının tamamı bana ait o kadar uykusuz kalmama her zamanki gibi değdi açıkçası.Ama tabii beni biraz teşekkürle ödüllendirirseniz hayır demem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Enişteden çıplak fotoğraflı şantaj | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 06-26-2009 07:35 AM |
Ahmet Hakan'a fotoğraflı cevap ! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2008 03:34 PM |
06/01/07 - Tarihi davada tarihi karar | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-01-2007 04:42 PM |
Fotoğraflı şantaja tutuklama / 16 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:55 AM |
Fotoğraflı mucizeler | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 11 | 06-05-2006 11:52 PM |