www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-27-2006, 02:29 AM   #1
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1976
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Belkide Anlatsammi Anlatmasammi Lakin Bilgi Payla$tikça çogalir diye dü$unup Anlatiyorum ....

Bu Konuyu Bilen Arkada$lar ise Biz biliyoruz HAHA diye Yorum da yapmayin Bilmeyenler bilgilenecekler ....

1- Sava$lar 1'nci Serverlarda Olur.
2- Butun Serverlarin 2'inci Serverlarinda Cz mevcut...

Bowlda BOSS kesmenin kucuk ve guzel bir yontemini Anlatacagim ..

1- Runar Kapisina Gidiyoruz . Telefonunuzun veya Saatinizin Kronometre sini Acin Start icin hazir Tutun Elinizde ...
RUNAR GATE OPEN Yazisini Yukarda Gördugunuz Anda Kronometreyi Calistirin. ister Sava$a girin isterseniz Girmeyin....

2- Sava$lar Tam 2 Saat surmektedir.
- Kronometreniz Tam 1 Saat 30 Dakikayi Gösterdiginde. Sava$taysaniz. Sava$tan cikin. 2 inci Server a Geçin.. ve Cz ye Gidin ...

3- Artik 2 inci Serverin Cz sindesiniz .. ve Bowl a gidin... ve Bowl da javanna lycaon lupus veya herhangi bir bosun Dogdugu yerde Charinizi Birakin / save Yapip /Exit .....

4- Cikan Pencerede Select Character Secenegini Secin ... ve Sizin Adaminiz Ekrana geldiginde BACK yapip Server listesini Goreceksiniz....

5- BURASI önemli : SAKIN START a basmayin ... 1 inci Server i Secin .... ve Starta basin ... 1 inci Server a gireceksiniz ....

6- Sizin Characteriniz Ekranda size El Sallayacak Sakin Starta basmayin ..

7- Kronometrenizi Kontrol Edin ... Tam 2 Saat doldugunda yani Kronometreniz 2:00 i gosterdigi Zaman Starta basacaksiniz. ve

1 inci Server'in BOWL unda Dogacaksiniz. Gozunuze KEstirdiginiz Bosu kesin

----------------------------------------------------------------------------

Ben $u $ekilde yapiyorum .. BUFF SCROLL SWIFT SCROLL ATTACK SCROLL ve DEFFANS SCROLL um ile ayni anda zamanda saniyesinde 1 inci Serverin BOWL unda doguyorum .
ve O esnada Swift Scrolumu basip Turluyorum gordugum bosun yanina gidip diger Scrollarimi basip Kesiyorum ...

Kendi Master'imi bu $ekilde yaptim..
Old 08-28-2006, 09:58 AM   #2
mrb
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 14603
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 865
Rep Derecesi : mrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to behold

kardeş alıntı yapıyosan alıtıdır die yaz tüm konularımı çalmışın
mrb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-28-2006, 12:02 PM   #3
K r a L
Banned

K r a L Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 208
Üye No: 9893
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi : K r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond reputeK r a L has a reputation beyond repute

mrb arkadaşım her bölümün ve knightın başında yazan ilanları uyrarıları okursan sevinirim ..
K r a L çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-28-2006, 04:59 PM   #4
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1976
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen mrb
kardeş alıntı yapıyosan alıtıdır die yaz tüm konularımı çalmışın
ben açmasaydım veya mazzy açmasaydı bu paylaşım silinicekti ben açardım tekrar deme bunları açmak için mesajlara müdahale yetkisi gerekiyor bu yüzden zafir,mazzy ve ben ( GeCeLeR in yardımlarıyla) bölümü tekrar düzenledik.
Old 09-02-2006, 07:01 PM   #5
mrb
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 14603
Rep Puanı : 865
Rep Derecesi : mrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to behold

kusura bakmayın biras geç gördük
mrb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-03-2006, 03:39 AM   #6
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

saol murat emeğine sağlık
Old 03-26-2007, 02:32 PM   #7
erturk
Geçerken Uğradım

erturk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 12080
İtibar Gücü: 1420
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : erturk will become famous soon enougherturk will become famous soon enough

iyi iyi de bowl ne

erturk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-31-2007, 09:14 PM   #8
вö¢üк
ÇaKaL Üye

вö¢üк Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 129
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1630
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi : вö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond repute

PAyLASım İçim SAOl
вö¢üк çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı