![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 19 Thanked 12 Times in 8 Posts
Üye No: 4932
İtibar Gücü: 1453
Rep Puanı : 610
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Zeynep Tokuş iddialarına cevap
"Buzda Dans" yarışmasında Zeynep Tokuş'un partneri Robert Beauchamp, taciz suçlaması ve gay olduğuna dair ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Gay olmadığını belirten Beauchamp, "Zeynep evliliğinde mutlu, onun ilişkisini zedelemek istemem. Ama Zeynep gibi birisinin sevgilim olmasını çok isterdim. Bugün sevgililer günü, Zeynep'in sevgililer gününü kutluyorum" dedi. Türkçe bilmediği için hakkında çıkan haberleri okuyamadığını ve kimsenin de kendisine bu haberler hakkında bilgi vermediğini belirten Robert Beauchamp, gay olduğuna dair ortaya atılan iddiaları ve taciz suçlamasını duyunca çok sinirlendi. Beauchamp ilk olarak geçtiğimiz hafta bir kulüp çıkışında Zeynep Tokuş'un beline sarıldığı için tacizcilikle suçlanması hakkında açıklamalar yaptı: "Paparazzilerin kulüp çıkışı dışarıda durmaları beni rahatsız etti. Ortada büyük bir kalabalık vardı. Ben de tam o anda Zeynep'in yanından dolaşıp o kalabalığın arasından çıkmak istedim. Evet hatırlıyorum o anda Zeynep'e dokundum ama bu dokunuş oradan uzaklaşmaya çalışırken meydana geldi. Yalnız şu da var. Buz dansı yapan çiftler birbirlerini korur. O benim partnerim. Buzda onu koruyorum, düşmemesi için elimden geleni yapıyorum. Galiba bu koruma duygusu dışarıda da kendini gösterdi. O anda büyük bir kalabalık vardı. Belki Zeynep'i koruma içgüdüsüyle hareket etmiş olabilirim. Ama benim ona olan koruyuculuk duygum sadece buz üstünde geçerli. Çünkü Zeynep'in özel yaşamında zaten bir koruyucusu, yani kocası var..." Alp Bey kıskanmış olabilir. Beauchamp, Zeynep Tokuş'un eşi Alp Nuhoğlu'nun kendisi hakkında "Robert yaşlı, onu kıskanmıyorum. Çünkü Boby'nin ne olduğunu biliyorum. Onun cinsel tercihi farklı" açıklamalarına da yanıt verdi: "Alp Bey nasıl bunları söylemiş doğrusu hayret ettim. Çünkü o iyi bir insan. Geçtiğimiz hafta buzda yere düştüğümde yanıma koşup elimi tuttu ve tıpkı bir doktor gibi bir şeyimin olup olmadığını sordu. Bilmiyorum eğer yazılanlar doğruysa da ben bu tür açıklamaları dert edecek birisi değilim. Yalnız şu da var; Alp Bey belki de bunları beni kıskandığı için söylüyor olabilir. Çünkü buzda Zeynep ile gerçekten çok romantik bir çiftiz. Benim için önemli olan yaptığım iş..." Romantik bir ikiliyiz Beauchamp, partneri Zeynep Tokuş hakkında duygularını da samimi bir dille itiraf etti: "Zeynep ile buzda çok romantik bir ikiliyiz. Buzda yaşadığımız her şey çok duygusal ve gerçek. Ama dışarısıyla buz üstündeki hayat çok farklı. Anlıyorum insanlar buzun dışında da romantik bir çift olmamızı istiyorlar. Ancak bu imkansız çünkü Zeynep evli. Ama Zeynep'le dışarıda da çıkıyor olsaydık, Alp Kırşan ve Julia'dan çok daha romantik bir çift olurduk. Zeynep'i çok seviyorum ve onu her zaman koruyorum. Zeynep'in ilişkisini zedelemek istemem. Çünkü onun hayatı benimkisinden çok daha önemli. Ama size şunu söyleyebilirim: Zeynep gibi birisinin sevgilim olmasını çok isterdim. Yarın sevgililer günü sizin aracılığınızla Zeynep'in sevgililer gününü kutlamak istiyorum. Umarım hayatından her şey istediği gibi gelişir." Gay değilim Robert Beauchamp, gay olduğuna dair ortaya atılan iddialar için de, "Bu dedikoduların nasıl ortaya çıktığını biliyorum. Evet bir gay bara gittim. Çünkü gay arkadaşlarım da var. Onlarla eğlenmek için bir gay kulübe gittik. Ben her yere giderim. Striptiz barlara da giderim. Sizin ülkenizde insanların cinsel tercihleri gittikleri mekânlara göre mi tespit ediliyor. Bu çok saçma. Ancak ben gay değilim. Mutlu bir insanım. Kadınlarla da erkeklerle de aram iyi. Kadınlardan nefret eden biri değilim. Keşke hakkımda haber yapmadan önce benimle konuşsaydılar" dedi.
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 35 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7692
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -2944
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() )) sağol paylaşımın için.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
07/20/07 - Uzan'ın iddialarına Çelik'ten cevap | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-20-2007 11:19 PM |