![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, "Artık Fenerbahçe'nin maçlarını izleyemiyorum. Tansiyonum yükseliyor" dedi
Pineta Otel'de düzenlenen baloya Kenan Evren'in yanı sıra Muğla Valisi Mustafa Temel Koçaklar, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tümamiral Celal Parlakoğlu ile 2. Başkan Nihat Özdemir, Derneklerden Sorumlu Asbaşkan Mithat Yenigün ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Konukların, "Fenerbahçe Andı"nı içmesiyle başlayan baloda İkinci Başkan Nihat Özdemir; Kenan Evren, Vali Koçaklar ve Tümamiral Parlakoğlu'na 100. yıl anısına futbolcular tarafından imzalanmış birer forma hediye etti. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, televizyonda diğer takımların karşılaşmalarını rahatlıkla izlemesine rağmen Fenerbahçe maçlarını seyredemediğini belirterek, "Bir zamanlar ben de rahat rahat maç izleyebiliyordum. Ancak Fenerbahçe mağlup olduğu zaman üzülüyorum. Bir bakıyorum tansiyonum 16-17 ye çıkıyor. Bu yüzden sağlığımı düşünerek artık izlemiyorum" şeklinde konuştu. Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün, tüm Fenerbahçelileri taraftar kartı almaya davet ederken 2. Başkan Nihat Özdemir ise 100. yılda hedeflerinin tüm branşlarda şampiyonluk olduğunu belirterek, "Çok özel bir kutlama yaşıyoruz. 100. yıl kutlamak bir kez daha nasip olmayacak. Bu nedenle sadece futbolda değil, her branşta şampiyonluğu hedefledik. Taraftarlarımızdan tüm dallardaki takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi. Geç saatlere kadar süren baloda Marmaris Fenerbahçeliler Derneği yararına yapılan açık arttırmada futbolcuların imzasını taşıyan 100. yıl forması turizmci Kadir Çelik tarafından 5500 YTL'ye satın alındı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İnternet kullanıcılarının %80'i "e-hasta" | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-02-2008 03:02 PM |
"Fener sayesinde Aykut oldum" / 5 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2007 12:14 PM |
Offf bu memeler beni hasta etti | yaramon | Adult eski arşiv | 4 | 11-07-2006 09:12 PM |
Polat: "Beni de şok etti!" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-01-2006 08:34 PM |