www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-15-2006, 06:00 PM   #1
rhn.inc
Daimi Üye

rhn.inc Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 13
Üye No: 10682
İtibar Gücü: 1586
Rep Puanı : 9877
Rep Derecesi : rhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond repute
Varsayılan yardım bilgisayardan anlıyorum diyenler baksın

şarkıları hotmailde ne dinliyorum özelliği çalışşın diye windows mediadan dinliyordum yanlız fazla şarkı koyunca bilgisayar reset atmaya başladı,ardından dedilerki sen winamptan dinle sonra son 3defa farklı winamplar yüklemem rağmen hepside 2.açmamda sorun bildirip çalışmıyolar
sorun nerededir lütfen yardım
windows media10u yükleyince 9u silmemmi lazım o yüzden yapabilirmi!!!'
rhn.inc çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-18-2006, 07:25 PM   #2
rhn.inc
Daimi Üye

Rep Derecesi : rhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond reputerhn.inc has a reputation beyond repute

yaw 6kişi bakmış kimsede tık yok kimse anlamıyomu benim derdimden heeeyyyyyy!!!! yardım pelase
Old 04-18-2006, 07:31 PM   #3
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

en basit yontem 1 saat ini ayır ve makinene format at ondan sonra temiz temiz kullan...

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-18-2006, 09:25 PM   #4
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1706
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

kardeş makinanda sorun wardır. en ,yi çözüm formattır.
mp 10 update yapmadıysan. sıfırdan yuklediysen yuklemeden önce mp9 u kaldırman gerekiyordu.

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-03-2006, 08:20 AM   #5
rhn.inc
Daimi Üye

eywallah çok saolun,format atmayı düşünüyorum makine iyice yavaşladı zaten ama bilmiyorum format atmayı disk bölmeyi falan nası olacak o
Old 05-31-2006, 07:21 PM   #6
sevgiseli
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14575
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : sevgiseli is on a distinguished road

ya makinaya nasıl format atılır bilmiyorum bilgilen dirirseniz sevinirim
sevgiseli çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-27-2006, 08:31 AM   #7
kasatoora
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 50
Üye No: 14289
İtibar Gücü: 1457
Rep Puanı : 1568
Rep Derecesi : kasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant future

işletim sisteminizin cd sini sürücüye taktıktan sonra pc cd ile başlatınız açılma sırasında cd ile on yukleme için bir tusa basın gibi bir ifade çıkacaktır herhangi bir tuşa basınız, biraz bekledikten sonra oradaki yönergeleri takip ederek istediginiz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.Disk bölümlendirme işlemini aynı yolla ve ya bilgisayarım simgesini sağ tıklayıp yönet seçeneğini seçtikten sonra depolama ile ilgili menüden sabit diskinizle ilgili işlemi bu kısımdan da yapabilirsiniz.
not:eğer cd ile başlatma bios ayarları gerektiriyorsa>> pc başlarken del/delete tuşuna basarak bios ayarlarından ayar yapmanız gerekir.cd ile başlamazsa buradan onu da anlatırım kolay gelsin.Selametle
kasatoora çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-18-2006, 12:13 PM   #8
brsa_boy1
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 13614
İtibar Gücü: 1403
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : brsa_boy1 is on a distinguished road

hayır birader media playerı silmene gerek yok o üstüne yama yapıyo ok
brsa_boy1 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-06-2006, 05:46 PM   #9
haydut
Geçerken Uğradım

haydut Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 3402
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : haydut will become famous soon enough

emin olmamakla birlikte işlemcinin aşırı ısındığını düşünüyorum. İçini bir temizle fanıda kontrol et bakalım bi değişiklik olacakmı
haydut çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 09:02 PM   #10
rıfkı
Müstakbel Üye

rıfkı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 152
Üye No: 16509
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 4262
Rep Derecesi : rıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond repute

kanka forumda olması gerekiyr nasl format atılacagı uzun uzun resimli olarak atlatmış ordan bakabilirisn
rıfkı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı