![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 13 Times in 8 Posts
Üye No: 42174
İtibar Gücü: 1347
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Teknik direktörümüz Zico maç sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizim adımıza önemli bir zamanda aldığımız önemli bir galibiyet oldu. Maçın belli zamanlarında biz, belli zamanlarında da Beşiktaş iyiydi. Ev sahibi olmanın avantajıyla Beşiktaş zaman zaman daha çok kontrollü oynadı. Ama oyuncularım da bir mesaj verdiler; maç öncesinde Fenerbahçe'nin bittiğini söyleyenlere çok güzel cevap verdiler. Bu tip maçlar öncesi herkes gergin olur. Futbolcularımda da bir gerginlik vardı. Ama onlara maç öncesinde kendilerine güvenmelerini ve hangi takımda olduklarının farkında olmalarını söyledim. Büyük bir adım attığımızı söyleyebiliriz. Ama ligde hiçbir şey bitmiş değil. Maçlarda son düdük, liglerde de son maç oynanmadan hiçbir şey bitmez. Elbette önde olmamız bizim için çok önemli. Her futbolcumu maçın ardından tek tek tebrik ettim ve teşekkür ettim." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"1 Mayıs'ta yaşananları artık geride bırakmalıyız" 5 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-05-2008 09:08 PM |
Özkan, "Başbakan'a hakaret"ten yazılı emirle yargılanacak 3 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 10:40 AM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Murat Didin: "Neler yapabileceğimiz gösterdik" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-15-2006 05:13 PM |