![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 12436
İtibar Gücü: 1408
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadasalar öncelikle yogun ilgiye tesekkürler (GENEL TOPİCTE ACTIGIM KONU)..aksamları özel hayat denen bişey kalmadı yolladıgınız mesajlardan ve yaptıgımız konusmalardan.ama hala bu siteye üye olmayanlar varsa ben yinede bi kez daha anlatmak istiyorum bu siteyi.digerleri gibi sizi kandırmayan .yok ayda 300 dolar yok 500 demeyen ve paranızı yatıran tek şirket..ama öncelikle e-gold u olmayanlara anlatım ve sonra kazandıran mail okuma sitesi..bu arada ön yargısı olanlar en azından bi denesin benim ön yargım devam etseydi.şimdi 5 kurussuzdum arkadaslar..
E-GOLDU OLMAYANLARA ÖNCE E-GOLD İŞLEMİ... http://www.e-gold.com/ E-gold da hesap açmak için Buraya Tıklayın E-gold'da hesap açmak için yapmanız gerekenler; Öncelikle yukarıda yazan "E-gold da hesap açmak için Buraya Tıklayın"linkine tıklıyoruz. Açılan sayfada 'Create An Account' u tıklayıp hesap açacağız. Sırasıyla yazdıklarımı yapın, tıkladıktan sonra sözleşmeyi kabul etmek için I AGREE i tıklıyoruz, 1.Account Name: kullanıcı adınızı girin, Description: içinde hem harf hem rakam olan 8 basamaklı şifre girin, Additional Description: şifreyi tekrar girin, 2.User Name: kullanıcı adınızı girin (yukarıda yazdığınız olabilir) description: 8 basamaklı şifrenizi girin, 3.Point of Contact: Name: adınız, Address: adresinizi girin (içinde Türkçe karekter olmadan), City: bulunduğunuz sehiri girin, State/Province: bulunduğunuz sehiri girin, Country/ZIP/Postal Code: posta kodunuzu girin, E-mail adresinizi girin (buraya girdiğiniz mail adresine mail gelecek, aktivitasyon işlemlerini bundan yapacaksınız), Phone:telefon girin (örnek: 902163332244), Fax: faks numarası girin, Alternate Passphrase:yedek şifre girin (şifrenizin aynısı da olabilir), 4.Passphrase: New e-gold Account Passphrase: yazdığınız 8 basamaklı şifreyi girin, New e-gold Account Passphrase again: tekrar şifreyi girin (harfli ve sayılı olanı), 5.Turing Number Entry: gördüğünüz sayıları kutucuğa girin ve Open ı tıklayın. Hesabınız aktif olması için mail gelecek, mail geldikten sonra e-gold.com a tekrar girin ve Access Your Account u tıklayın, hesabınıza giriş yapmak için Account Number: hesap numaranız (mailde 7 basamaklı olan sayı), Passphrase:8 basamaklı şifrenizi (harfli ve sayılı olan sifrenizi) girin, Turing Number: kutucukta gördüğünüz rakamları girin ve Login i tıklayın. Giriş işleminiz bitmiştir. Bazen tıkladıktan sonra sizin adresinize pin gönderildiğie dair bir yazı çıkabilir. Bu durumda mail adresinize mail gelecek, gelen mailde yazan PIN i login dedikten sonra ekrana gelen PIN penceresine girin (örneğin: 222-111) hesabınız açılacaktır. EVET E-GOLD ADRESİNİ ALDIGINIZA GÖRE İŞTE SİTE..BEN KAZANDIM SİZDE KAZANIN AZ Bİ İNGİLİZCESİ OLANIN BİLE CÖZEBİLECEGİ BU SİTEYE KAYIT OLURKEN USER NAME KULLANICI ADI/PASSWORD ŞİFRE VE CİTY İLİNİZ STATE N/A OLMALI..VE EGOLDDAN ALDIGINIZ HESAP NUMARASI.İŞTE BU KADAR SİTEYE GİRİN VE PAİD TO CLİCKTEN PARA KAZANMAYA BASLAADINIZ BİLE.PARA DURUMUNA EARNİNG STATS TAN BAKABİLİRSİNİZ..İŞTE BU MAİL OKUMA SİTESİ... http://www.SuperStarMail.com/pages/i...efid=kemal6767 HEPİNİZE KOLAY GELSİN ARKADASLAR ..ÖNEMLİ Bİ HATIRLATMA ..BU SİTE AZ VERİR AMA VERİR.AAYDA 20-25 DOLAR KAZANIRSINIZ.HADİ HEPİNİZE HAYIRLI KAZANCLAR.. BU ARADA ANLAMAADAIGINIZ BİŞİ OLURSA LÜTFEN CEKİNMEDEN SORUN DOSTLAR..MSN:[email protected] ...YASASIN İDDAA?? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Almanci yengeniz baska bir almanla! | almanci45 | Adult eski arşiv | 14 | 03-21-2007 12:56 AM |
Bu baska Temel. | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-09-2006 07:11 PM |
bu hatunla seks baska olur | onur89 | Adult eski arşiv | 6 | 08-10-2006 10:12 PM |
Buda baska bir Esmer | sempatiko80 | Adult eski arşiv | 8 | 04-21-2006 02:03 PM |