![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Fantastik Seriler
Açıkcası ben size Ravenloft serisini , bi de Ölüm Kapısı serisini tavsiye edicem... Ölüm Kapısı serisi tam tamına 7 koca kitaptan oluşuo anck gözünüzde fzla büyütmenize gerek yok çnkü ciddi anlamda felaket bağlanıosunuz bu kitaplara.... 1.kitabın ortalarına gelinceye kdr hiçbişey anlamıyıcaksınız sakın bu arada kitabı elinizden bırakmayın çnkü olaylar bi anda bi yerde çok garip bi şekilde birleşip konu kilitlenmekten kurtarılıyor.Herkese tavsiye ederim bu kitabı ynlz hayalgücü olmayan insanlar almasınlar yani yanından bile geçmesinler hani paranıza yazık olur siz gidin kendinize abudik gubidik kitaplar alın olur mu? Ardından Ravenloft serisi offfff işte bu seriye tapıorm, okuyanlar nickimin nerden geldiğini anlamışlardır ztn =) bu kitaplar biraz daha korku fantezi türünde ancak gyt bi ilgi uyandırıo içinizde elinizden bırakmak zor gelebilir yani bana öle olmuştu yukardaki uyarı aynen burdada geçerlidir şimdi yazamam tekrar çok üşendim her iki seride çok ii HAYALGÜCÜ sahibi insanların şiddetle okumasını tavsiye ederim |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18762
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() hakikaten güzel kitaplar tavsiye için teşekkürler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diziler ve Seriler | BeatLes | Matematik | 0 | 03-31-2010 11:21 PM |
BANGBROS Seriler | lord_lucan | Adult eski arşiv | 11 | 08-29-2008 04:03 AM |
Fantastik bir masal : Evlilik | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 02:43 PM |
Fantastik Four | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-15-2007 03:40 PM |
Fantastik Resimler | iktisat_58 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-02-2007 05:06 PM |