![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() İstanbul'da yaşayan genç, Zonguldak Devrek'te öğrenim gören üniversite öğrencisi kıza, yerel gazeteye ilan vererek evlenme teklifinde bulundu. 5 ay önce akrabalarını ziyarete geldiği Devrek'te Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Selin Çetin (21) ile tanışan esnaf Ahmet Çalmekik (24), Çetin'e evlenme teklifini yerel Devrek gazetesine ilan vererek yaptı.Çalmekik'in gazeteye, ''Ben Ahmet Çalmekik, kalbimi Selin Çetin adlı bir kıza kaptırdım. Ömür boyu onda kalmasını istediğim için artık hükmü yoktur. Kalbim yalnızca onundur. Selin benimle evlenip yarınlarıma ortak olur musun? Seni deliler gibi seviyorum'' ifadelerinin bulunduğu ilanı okuyan Selin Çetin şaşkınlık yaşadı. Çetin, 5 aydır tanıdığı sevgilisinin evlenme teklifini gazetede okuyunca çok heyecanlandığını söyledi. Çelik, ''Evlenme teklifi sürpriz oldu. Sevgilim gazeteyi alıp bakmamı söylediğinde anlam veremedim. İanı görünce heyecandan kalbim duracaktı. Teklifi kabul edeceğim” dedi
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
07/18/07 - Yunus'un sırtında evlilik teklifi etti | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:35 AM |
Sürpriz evlilik teklifi | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-29-2007 07:01 PM |
Günlük gazete başlıkları / 11 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-11-2007 07:48 AM |
Günlük gazete başlıkları / 3 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2007 11:29 AM |
Köşe yazısında evlilik teklifi / 28 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2006 02:13 AM |