![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 308
Teşekkür Etme: 9 Thanked 136 Times in 88 Posts
Üye No: 28171
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 6781
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMELER 2 adet yufka ½ paket taze kaşar 1 adet haşlanmış patates Karabiber Kızartmak için yağ HAZIRLANIŞI Yufkalar sekiz parçaya bölünür. Haşlanmış, soğutulmuş patates rendelenir ve rendelenmiş peynir ile karıştırılır. Bir tutam karabiber ilave edilir. Hazırlanan bu malzeme kestiğimiz yufkaların ortasına konur ve iki taraf da kapatılarak sigara böreği gibi rulo şeklinde sarılır. Bol yağda kızartılır. Not : Yufkanın ucu ıslatılırsa açılmaz. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|