![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 8 Thanked 30 Times in 20 Posts
Üye No: 23785
İtibar Gücü: 1394
Rep Puanı : 1586
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KİTAP HAKKINDA
Kitap Adı : Ben Mutlu Bir Down Annesiyim No : 5124 Yazar : Elçin Tapan ISBN : 975-363-462-5 Yayınevi : Yapı Kredi Yayınları Basım Tarihi /Yeri: 0 , İSTANBUL Sayfa Sayısı : 184 Boyutları : 13.5 x 21 Bu kitap, öylesine canalıcı bir hayat serüvenine dayanıyor ki, hem yazarı (baş tanığı), hem de yayıncısı için en büyük güçlük ona "tek" bir isim bulmak konusunda doğuyor: "Down Sendromlu Oğlumla 17 yıl" mı demeliydik, "Yalnız Değilsiniz" mi? "Ben Bu İşi Başardım" mı en doğru başlık olurdu, yoksa "Yaşamın Dışlanan Gerçek Yüzü" mü? Elçin Tapan'ın ve Erel Tapan'ın (bir o kadar da Erkan, Eran, Ela Tapan'ın) olağanüstü, ürpertici, soluk kesici aşk öyküsü başka hiçbir aşk öyküsüne benzemiyor: Onu bundan, bütün başlıklar özetlemekte çaresiz kalmıyor mu? Son yılların en büyük tanıklığı. YAZAR HAKKINDA Elçin Tapan 1939 yılında doğdu. Orta ve lise öğrenimini Ankara Koleji'nde tamamladı. 1963 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Hollanda'da Institute of Social Studies'te master ve doktora yaptı. Hollanda Sosyal İşler Bakanlığı'nda eğitim, sağlık ve iç işlerinde danışman olarak çalıştı. Rotterdam Academy of Economics'te ders verdi. Hollanda Radyosu'nda çalıştı, başbakanlıkta İdareyi Geliştirme daire başkanlığında bulundu. Ben Mutlu Bir Down Annesiyim Elçin Tapan'ın ilk; Devam Eden Hikâyemiz ise ikinci kitabıdır. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Great Alexa Dawn Mix | fuctis | Yabancı Adult Resimleriniz | 0 | 07-06-2009 02:45 AM |
Warhammer 40000 Dawn of War | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-06-2008 11:34 PM |
Genji: Dawn of the Samurai [PS2] | guzelcocuk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-29-2007 03:39 PM |
Genji: Dawn of the Samurai [PS2] | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 11:28 PM |
Dawn Of Magic - RELOADED | Tilki_Andre | Oyun Download | 0 | 06-19-2007 07:19 PM |