www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-05-2007, 07:40 PM   #1
DAREDEVİL
Banned

Teşekkür Etme: 60
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi : DAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond reputeDAREDEVİL has a reputation beyond repute
Varsayılan komik Fıkralar3

Düşünüş Tarzi ))

--------------------------------------------------------------------------------

Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :

-Ağaçta 5 kuş var.Birini vurdum kaç kaldı.

Ahmet hemen :

-Hiç kalmaz.Çünkü sesten hepsi uçar, demiş.

Öğretmeni bunun üzerine :

-Olmaz öyle şey, diye cevap vermiş.

Burası matematik dersi.5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır.Ama düşünüş biçimini beğendim.

Ahmet fena halde hırslanmış :

-Bende birşey sorabilirmiyim öğretmenim, demiş.

Sor bakalım.

-3 kadın dondurma yiyor, biri ısırarak, biri yalayarak, biri emerek yiyiyor.Bunlardan hangisi evli.

Öğretmen kızarıp bozarmış.Sonunda :

-Bilemem, demiş.

-Emen mi?

Ahmet cevabı yapıştırmış :

-Yoo, parmağında alyansı olan.Ama düşünüş biçiminizi beğendim

temelden süper fıkralar

--------------------------------------------------------------------------------

TEMELE SORMUSLAR, APTAL MI GÜZEL Mİ OLMAK İSTERSİN?.. GÜZELLİK GECİCIDUR, DAAA DEMİŞ....

TUVALET KAGIDI :
FADIME ILE TEMEL BUYUK ADADA DOLASIYORLARMIS. BİR MARTI TEMEL'IN KAFASINA PİSLEMİŞ. FADİME: TEMEL GİT SU TUVALETTEN TUVALET KAGIDI AL! TEMEL: GEREK YOKTIR KUS, ÇOKTAN UCUP GİTTU...

BOSANMA DAVASI :
TEMEL FADIMEYE BOSANMA DAVASI ACMIS VE HAKIME, SAYUN HACUM BEY, KARIM UC YILDUR EVDE NE BULURSA USTUME FIRLATIYU. NE OLUR BIZU BOSAT! HAKIM SORMUS, PEKI EVLADIM NIYE BUNUN ICIN UC YIL BEKLEDIN? TEMEL: YENU YENU ISABET ETTURMEYE BASLADUDA!

İLK GECE :
TEMEL KARISI NATASAYA GERDEK GECESI SORMUS: " ILK UYUDUGUN ERKEK BEN MIYUM?" NATASA: "UYURSAN EVET!

PİYANGO :
BUYUK IKRAMIYE CIKAN TEMELI UC AY SONRA BAKKAL,KASAP VE BORCLU OLDUGU DIGER ESNAF YOLDA CEVIRMIS VE ULA TEMEL SANA IKRAMIYE CIKTUGU HALDE UC AYDIR NIYE BORCUNU ODEMIYOSUN? DIYE SORMUSLAR. ZENCUN OLDI DEGISTU DEMESUNLAR DIYE, DEMIS.

IDAM MAHKUMU :
IDAMA MAHKUM OLAN TEMELE SON ARZUSUNU SORMUSLAR; BENU OGLUMIN YANUNA GOMIN DEMIS. OGLUNUN YASADIGI ORTAYA CIKINCA, BEN BEKLERUM DEMIS.

CEHENNEM :
TEMEL ÖLMÜS , CEHENNEME GİTMİS , KAPİDA SİLLE TOKAT KARSİLAMİSLAR.PÖYLE YAPARSANUZ HİÇ ÇİMSE CELMEZ DEMİS.

DÖNME :
TEMEL İLE İDRUS EVE 2 KADIN ATMIŞLAR. YATMADAN ÖNCE KADINLAR : "SÖYLEMEDİLER DEMEYİN BİZ DÖNMEYİZ" DEMİSLER - HA PURA BİZİMDİR, İSTEDİGUNUZ KADAR KALABİLURSUNUZ DEMİŞ BİZİM İDRİS VE TEMEL ...

MÜESSESE :
TEMEL'IN ECZANESINE GENÇ VE GÜZEL BIR KADIN GIRMIS. TARTININ ÜZERINE ÇIKIP PARAYI ATMIS. BEGENMEMIS, MANTO VE CEKETINI ÇIKARMIS VE PARA ATIP TEKRAR TARTILMIS.... YINE SIKILMIS ETEGİNİ ÇIKARINCA, TEMEL ATILMIS,PARAYI ATMIS, TEVAM EDIN PUNTAN SONRASI MÜESSESETENDİR DAAA....

OKUL KIRMA :
ÖGRETMEN TELEFONDA, -DEMEK TEMEL HASTA,OKULA GELMEYECEK, PEKI BEN SIMDI KIMINLE KONUSUYORUM ? PABAMLA.

ÇATISMA :
TEMEL SAVASTA BÜYÜK ÇATISMADAN SONRA,GECE SESSIZLIK SIRASINDA BIR NEFES ALIYOR,BIR SIGARA ÇIKARIYOR , KIBRITLE YAKIYOR,ARKADISI ATILIYOR -HEYY ! DELI MISIN ? BU ÇOK TEHLIKELI. TEMEL SAKIN : YOK CANIM,IÇIME ÇEKMEYRUM.

SARAP :
TEMEL ÇOK PARA KAZANMIS.AILECE EN LÜKS LOKANTAYA GITMISLER EN PAHALI SARABI SEÇIP ISMARLAMIS. GARSON : -HANGI YIL TERCIH EDERDINIZ,DIYE SORUNCA ,-PI MAHZURU YOKSA HEMEN ISTEYRUM.

SHAKESPEARE:
TEMEL KÜTÜPHANEYE GIDER.SHAKESPEARE'NIN BIR KITABINI ÖDÜNÇ ALMAK STER. MEMUR SORAR: HANGISINI ? BIR SÜRE SESSIZLIKTEN SONRA -VILYUM.

INTIHAR :
BIR FRANSIZ , BIR AMERIKALI VE TEMEL UÇAKTALAR. FRANSIZ KALKIYOR: -AÇIN KAPILARI,BEN INTIHAR EDECEGIM ...ANNEM GENELEVDE ÇALISIYOR.

IKNA EDIP OTURTUYORLAR.

BIRAZ SONRA AMERIKALI INTIHAR ETMEYE KALKIYOR: -ANNEM ARKADASLARIMLA YASIYOR.

ONU DA IKNA EDIYORLAR BUNUN ÜZERINE TEMEL KALKIYOR:

-İNMEÇ ISTEYRUM , DAAA PU KATAR O......... ÇOCUGUNUN ARASUNTA PENUM ISUM NEDUR DAAA.
DAREDEVİL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı