![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() akıl
-------------------------------------------------------------------------------- AKIL Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar: Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? Doktor: Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç şey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız? Adam: OOO ! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık ve fincandan büyük. Hayır, der doktor. Normal bir insan küvetin tıpasını çeker. Sadece bize sunulanlar dışında çözüm bulmaktır akıl... Adamcağız hayli alkollü ve de bitkin üstelik gecenin saat üçünde evine gelir. Karısı ise son derece zinde, duruma kesinlikle hakim, kocasını sorgulamaya başlar. - Söyle bakalım Süpermeeen. Neler yaptın bu akşam? - Valla karıcığim, patronla beraber müşterileri yemeğe çıkarttık. - Eeee, sonra ne yaptınız süpermen? - Oradan striptize gittiiik... Ben sadece seyrettim. - Yani sen birşeyler yapmadın degil mi, süpermen ??!!! - Ben hiç bişicikler yapmadım, ama sen niye bana ikide bir süpermen diyorsun? - Valla, ben bir seni bir de süpermeni gördüm donunu pantolonunun üstüne giyen !!! > > > >>SON YILLARIN EN IYI FIKRASI > >>> > >>>> > >>> > >>>> Tayyip ile Bush >ilk bulusmalarinda >>> > > >>>> >>birbirlerine hava atarlar. >>> > >>>> >>Bush >Tayyip'e >>> > >>>> > >>- "Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü > >>> > >>>> > >>"diriltiriz" der. >>> > > >>>> >>Tayyip altta kalmaz ve o da; >>> > >>>> >>- "Bizdeki >teknoloji çok farkli, >>> > > >>>> >>partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, > >>> > >>>> >>3 >saniyede kosmayi beceriyor" der. > >>> > >>>> >>Türkiye' >ye döndügünde Tayyip'i >>> > > >>>> >>bir düsünce alir. Danismanlarini >>> > >>>> >>çağirir, ve >attigi palavrayi anlatir; > >>> > >>>> >>-"Haftaya >Bush geliyor, yalanimiz ortaya > >>>çikarsa ne > >>> > >>>> >>yapariz?" >diye sorar. >>> > >>>> > >>Danismanlardan biri hemen cevap verir: > >>> > >>>> >>-"Onlara >ölüyü nasil dirilttigini sordunuz > >>>mu?" > >>> > >>>> >>-"Hayir >sormadik." >>> > >>>> > >>-"O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin > >>> > >>>> >>Bush'u >Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü > >>>diriltmesini isteyin. > >>> > >>>> > >>Diriltemezse o rezil olur. Yok eger > >>>diriltirse, siz zaten > >>> > >>>> >>100 >metreyi 3 saniyede kosarsiniz |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilimsel Fıkralar5 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:06 PM |
Fıkralar5 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:38 AM |
Komik Fıkralar5 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 03:12 PM |