![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir gün kahvede herkes elinden kaç kadın geçtiğini sölüyorlarmış.temelde lafa katılmış:sizinkide bişeymi benim elimden binlerce kadun geçtu.herkes bulafı duyduktan sonra şaşırmış biris demiş:atuyusun vallaha atuyusun yalanın bukadarı olmaz
temel:vallaha billaha atmuyorum ben istanbuldayken kadın berberiydim da FADİME TEMEL VE 6 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI YEMEK YEDİKTEN SONRA HABERLERİN KARŞISINA GEÇMİŞLER HABERLERDE BİR YÜK GEMİSİ KARAYA OTURDU DENİLİYORMUŞ.HABERLER BİTTİKTEN SONRA TEMELİN OĞLU DAYANAMAYIP SORMUŞ:BABACIM GEMİ NİYE KARAYA OTURMUŞ TEMEL CEVABI VERMEKTE GECİKMEMEŞ:ULA KALK GİT YATAĞINA KOSKOCAMAN GEMİ SANDALYEYE Mİ OTURACAK. bir gün güzelim yaylalardan giderken bir çoban görmüş ve demişki:ben senin memelekitini bilirsem bu koyunlardan bir tanesini alırum.çobanda kabül etmiş.temel:sesn anteplisin çoban:vallaha doğru seç bir koyun helali hoş olsun temel giderken çoban şöyle demiş:bende senin memlekitini bilebilirim değilmi temel:nerden bileceksin.ama hadi bakalım ben nereliyim ozaman çoban:sen karadenizlisin temel:doğru ama nerden anladın çünkü koyun yerine karabaşı seçmişsinde ondan -------------------------------------------------------------------------------- 1-ROMAN YAZMIŞ Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş. Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş. Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye: - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde. Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku. Ve kalınca bir kitap daha vermiş. Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli: - Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde... O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilimsel Fıkralar8 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:07 PM |
Fıkralar8 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:41 AM |
Komik Fıkralar8 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 03:15 PM |