![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şakadan hiç hoşlanmam Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş.etrafındaki esnafları seyrediyor.bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş.Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,sonra: - bana senmi vurdun? demiş adama. Adam: - ben vurdum lan ne olacak demiş. Hoca: - sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş Adam: - ciddi vurdum napacan?! Hoca: - Aman aman, öyle olsun... Cunku şakadan hiç hoşlanmam da ... RÜZGARIN ATTIĞI ADAM Hoca bir gün boş bir bostana dalar yolar temizler bostanda ne varsa marullar patlıcanlar salatalar. Doldurur bir çuvala tıka basa tam yükü yüklenecekken Çam yarması bir adam peyda olur herif der ne arıyorsun burada hoca bir düşünür ve cevabı bulur Der ki:-Dün bir rüzgar çıkmıştı ya o attı beni buraya -Demek seni buraya atan rüzgar peki ya bu patlıcanlar marullar onları da hep rüzgarmı kopardı -Evet biraz fazlaca esiyordu beni öteye beriye savurdu neye uğradığımı bilemedim bari şunlara tutunayımm dedim neye tutundum sa elimde kaldı. Bunun üzerine bostancı kızar: -Peki çuvala koyan da mı rüzgar söyle kim doldurdu çuvala bunu? Hoca tatlı tatlı kaşır burnunu sonra döner der ki: -ilahioğlum işte ben de onu düşünüyorum ya...... Allah Biliyor Nasreddin Hoca bir cimri tanidiginin evine gittiginde tanidigi ona bayat ekmek ile bir tabak bal ikram etmis. Nasreddin Hoca bayat ekmegi disi kesmeyince sinirinden bali kasikla yemeye baslamis. Ev sahibinin gözü yerinden oynamis :-Aman efendim, bal ekmekle yenmez ise, insanin içini siyirir, demis. Nasreddin Hoca hiç ses çikarmadan bali bitirmis ve : -Kimin içinin siyrildigini Allah biliyor, demis. İyi Karı Hocanın eşeği ölmüş. Kapının eşiğine oturmuş, hüngür hüngür ağlıyormuş. Bir komşusu yaklaşarak:-A Hoca! Geçende karın öldü, ağlamadın. Bir eşek için ağlamak sana yakışır mı? -Nasıl ağlamam! Karım ölünce, dost hepiniz etrafımı aldınız, üzülme biz sana daha iyisini buluruz dediniz. Ama biri çıkıp da; Hoca ağlama, sana daha iyi bir eşek alırız demedi!!! Son düzenleyen: DAREDEVİL; 04-11-2007, 09:19 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 40021
İtibar Gücü: 1335
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saol kanka
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beyaz Hoca OUT Nihat Hoca IN | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 09:38 PM |
secdeye varırsa(nasreddin hocam) | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2007 10:39 PM |
Nasreddin Hoca göle su çaldı 31 Ağustos 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-31-2007 11:57 AM |
NASREDDIN HOCA (Çizgi Sinema) | filozof | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-20-2007 12:13 AM |
Hoca fıkraları | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2005 04:40 PM |