www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-12-2007, 11:17 PM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2830
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan 04/12/07 - Alt tarafı bir boşanma

Mert Tokatlıoğlu ile boşanma davası aradan geçen dokuz aya rağmen sonuçlanmayan Pınar Aylin, sıkıldığını söyledi.

Mert Tokatlıoğlu ile boşanma davası aradan geçen dokuz aya rağmen sonuçlanmayan Pınar Aylin, bu durumun artık canını çok sıktığını söyledi. Aylin "Tatsız bir dönem yaşıyorum, mahkemenin uzamasından sıkıldım. İşin tadı kaçtı, alt tarafı bir boşanma. Ben uzlaşma adına son adımımı attım, bir şeyler vermeyi teklif ettim, ama daha fazlası istendi" dedi.

TANSİYONUM FIRLADI
Pınar Aylin "Çapkınlar peşimi bırakmıyor" açıklamasıyla ilgili, "Benim nasıl bir duruşum olduğunu hemen hemen herkes biliyor. Böyle bir lafın benim ağzımdan çıkmayacağını da o yazıyı okuyanlar şaşırmışlardır. Ben röportajda 45 kiloya indiğimi ve genç kızlık kilomda olduğumu söyledim. Gazeteci arkadaşlar, 'Genç kızlıkta olduğu gibi talipleriniz çok mu' diye ikinci soruyu sordu. Esprili şekilde gülerek, 'Hayır daha fazla' dedim. Haberi izleyince ve okuyunca benim tansiyonum 17'ye fırladı. Kötü bir anlamı olmayan bir espri. Çapkınlar peşimi bırakmıyor diye bir şey söylemedim. Bu yapıda bir insan değilim. Kim yanıma yaklaşabildi ki böyle bir söylemde bulunabileyim. Çok kırıldım. Ben özel hayatımda çok özenli davranıyorum ve yıllardır özel hayatımda çok düzenli yaşıyorum. Çok gücüme gidiyor ve çok kırılıyorum. En kötüsü de ne biliyor musunuz mahkeme dosyası tamamen gazete kupürlerinden oluşuyor. Bu haberler mahkemeye delil olarak sunuluyor. Böyle olması gücüme gidiyor" dedi.

MAHKEMENİN UZAMASININ TEK AMACI BENİ YIPRATMAKTIR
Boşanma davası ile ilgili olarak konuşan Pınar Aylin, çok sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ve 9 aydır boşanamadığını söyledi. Aylin "Benim özel hayatım ile ilgili lütfen mahkeme bitene kadar soru sormayalım. Benim tarafımdan size bir açıklama gelecek ama zamanı geldiğinde. Şu anda çok tatsız bir dönem yaşıyorum. Mahkemenin uzamasından benim halen sizlere bunu anlatıyor olmamdan sıkıldım. İşlerin biraz tadı kaçtı. Gerçekten alt tarafı bir boşanma. Bu hale gelmemeliydi. Ama maalesef ben elimden gelen her şeyi yapmama rağmen uzatılıyor. Belki amaç bunu bana yaşatmaktır. Beni yıpratıp bir şeylere ulaşmak hedef. Çok çirkin bir hale geldi artık. Ben uzlaşma ile ilgili olarak geçen gün son adımımı attım. Bir şeyler vermeyi teklif ettim daha fazlası istendi. Sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Uzlaşma teklifinden bulundum ama kendimi çok daha kötü hissetmeme sebep olacak bir cevap aldım. İlk önce tamam dendi ertesi gün daha fazlası daha fazlası istendi" dedi.

Pınar Aylin, önceki gün hiphop müziğin genç seslerinden Jöntürk'ün yeni klibi için kamera karşısına geçti.
Nǿ ŦΞДЯ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı