![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DERSTE UYUMA Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan: -Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz da bulunur. O an kendini toparlayan hoca efendi: -Haşa, haşa... der. Ben derste hiç uyurmuyum. Sadece biraz kendi ruh derinliklerime dalıp Hazreti Muhammed efendimizin yanına kadar uzandım. Bir sonra ki derste uyuma sırası afacandadır. Bunu fark eden hoca efendi hemen paralar: -Benim dersimde uyumak kimin haddine, ha? Afacan hemen yanıtlar: -Haşa, hocam. Uyumak benim neyime. Şöyle biraz kendime dalıp Hazreti Peygamber efendimizin yanına kadar uzanmıştım. Ha! Peygamber efendimiz sizi çok uzun zamandır görmediğini de söyledi. EVE GEL Ali Can okula gitmiş, Derse başlamislar. Ögretmen; -"Kim cennete gitmek ister? " demis Can hariç herkes parmak kaldirmis Ögretmen Can'a : -"Can sen cennete gitmek istemiyor musun? -"Ama ögretmenim ya annem kızarsa.." -"Niye kızsın annen oglum bosu bosuna. Ayrıca herkes cennete gitmek ister." -"Ama hocam annem dedi ki; okuldan çıkınca hemen eve gel." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
öğretmen öğrenci fıkraları 7 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-17-2007 05:42 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 11 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 05:07 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 9 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 05:02 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 5 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-17-2007 05:00 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 8 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 04:54 PM |