www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-17-2007, 06:06 PM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2831
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Iraklı mültecilere ABD ve İngiltere yardım etmeli/17 Nisan

İnsan hakları izleme örgütü (HRW), Iraklı mültecilere ABD ve İngiltere'nin yardım eli uzatmasını istedi.

Merkezi ABD'de bulunan HRW, İngiltere ve ABD'nin başlattığı savaş yüzünden 2 milyondan fazla Iraklının evini barkını terk ettiğini, bu yüzden bu insanlara ilk yardım eli uzatması gerekenlerin Amerikalılar ve İngilizler olduğunu bildirdi. HRW yöneticisi Bill Frelick, Cenevre'de bugün başlayan BM mülteciler konferansında yaptığı konuşmada, Ürdün ve Suriye'nin, iltica dalgasına başkaları sebep olduğu halde 2 milyona yakın Iraklı mültecinin yükünü çektiğini belirtti

Frelick, "Özellikle ABD ve İngiltere'nin, Irak içinde ve dışında göçmen konumuna düşenlere yardım eli uzatması gerektiğini" vurguladı. HRW yöneticisi, "Çünkü binlerce kişinin ölümüne yol açan, insanların yüreğine korku salan, acı çekilmesine neden olan ve insanları yollara düşüren savaşın fitilini onlar ateşledi..." diye konuştu.
60 ülkeden gelen hükümet ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Cenevre'deki BM sarayında bugün ve yarın Iraklı mültecilere yardım konusunu ele alacak.
Nǿ ŦΞДЯ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı