![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 43 Times in 31 Posts
Üye No: 3734
İtibar Gücü: 1478
Rep Puanı : 2167
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() SON DOMATES
İnsanların farklı olaylar karşısındaki davranışları da farklı farklıdır, sıradan gibi gözüken bir davranışın altında aslında pek çok anlam yatar. İnsanların bu davranışları sergilerken takındıkları tavırlar da kültüre ve yetişme biçimine göre değişir. Pek çoğumuz birazdan anlatacağım davranış türlerinden birini yada bir kaçını uygulamak zorunda kalmışızdır. Bir sofrada olduğunuzu hayal edin, güzel bir salata yenmiş ve sonunda çok cazip, güzel bir domates dilimi kalmış her kes ona bakıyor ve içinden bir şeyler geçiriyor.. 1) Bazısı; "Acaba son domatesi alsam mı ?... hayır almayayım, aç göz filan derler sonra... ama canımda çok çekti ya... yok yok almayayım" der ve çok istediği halde etrafındakilerin kendi hakkında varacakları kanaatlerden korkar ve domatesi al(a)maz. 2) Bazısı; Hiçbir söylemeden direk çatalı batırır ve etrafına aldırmıyormuş gibi yaparak domatesi yer. 3 Bazısı; Kendisi çok istediği halde karşısındakine ikram etmeye çalışır " Buyrun buyrun yiyin, kalmasın tek kalmış zaten" der ve domates biri tarafından yendiği zaman "Tüh be ne diye ikram ettim sanki keşke ben yeseydim" der. 4) Bazısı; Samimiyetle karşısındakine ikram eder ve bundan haz alır. 5) Bazısı; Önce, şöyle etrafına bakınır ve " Kimse yemiyor herhalde, ben yiyeyim bari " der ve alelacele kalan domates dilimini yutar. 6) Bazısı; Siz "Son Domates Hikayesi" ni biliyor musunuz ? der, son domatesi yer ve bu hikayeyi anlatır. Ne dersiniz, siz hangi kategoriye giriyorsunuz ?
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 87 Thanked 22 Times in 15 Posts
Üye No: 4532
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1126
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() domates yemem karşımdakine ikram ederim büyük bi zevkle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7114
İtibar Gücü: 1426
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() domates sevmem ikram ederim hem yemekten kurtulur hem puan kazanırım(:
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Domates soslu balık | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-18-2008 09:44 PM |
Domates Provansal | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-18-2008 08:09 PM |
Mantarlı Domates Sosu | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 07:29 PM |
Tonlu Domates Dolması | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 12:28 AM |
Domates Sosu | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 06:43 PM |