![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydoğdu, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi'nde 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' konulu panelde, İsmet İnönü'nün ünlü sözünü tekrarlayarak, "Şartlar olgunlaşırsa darbeler meşru olur." dedi.
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç ve öğretim üyelerinin de izlediği panelde, Aydoğdu, halkı Başbakan Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığını engellemek için TBMM önünde toplanmaya çağırdı. Hazırlık sınıfları, beden eğitimi bölümü ve yüksekokul öğrencilerinin zorunlu olarak götürüldüğü panelde yoklama alındı. Aydoğdu, Zaman'a yaptığı açıklamada, "Ben darbe karşıtı bir adamım. Askerin siyasetine temelden karşıyım. Fakat bir durum tespiti yaptım. Siz siyasiler olarak şartları zorlarsanız başka çare bırakmazsınız. 27 Mayıs'ta öyle olmadı mı? 3 tane ... kırık subay geldi ihtilal yaptı." diye konuştu. Halkı TBMM önünde toplanmaya çağırmasıyla ilgili olarak da, "Halk toplanır. 14 Nisan bunun işaretidir. Tandoğan'ın 3 katı kalabalığı oraya toplarlar." ifadelerini kullandı. Zaman |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sevilla'ya darbe: 2-1 | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 09:43 AM |
Ya şeriat, ya darbe | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 08:59 PM |
Eski Yıllara Dönelim Knight'ın Eski Web Sitesi | iv0ry | Eskiler (Arşiv) | 9 | 10-07-2007 12:37 AM |
Darbe Teorisi! | parlayan güneş | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 12:50 PM |
Eski Bakan Mehmet Yazar bir darbe de damattan yedi | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-28-2006 11:30 AM |