![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() OTOBÜS
Temel ile Dursun otobüsle İstanbul'a gidiyorlardı. Yolun yarısına gelince şoför: — Sayın yolcular, şanzıman bozuldu bir saat mo* la veriyoruz.. Temel sordu: — Yahu Dursun, bu şanzıman nedir? — Ha şu vites var ya, işte oni çalıştıran alettir. Temel sinirlendi: — Ben onun bozulacağını baştan anlamıştım. Şo* för ha bire onunla oynuyordu... KÖTÜ HABER — Sabahın bu erken saatinde sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim, dedi doktor telefonda hastasına. "Ama tahlil sonuçlarınızı aldım ve size verecek çok önemli haberlerim var. Kötü haberle mi başlayayım, yoksa çok kötü haberle mi? — Kötüsüyle başlayın doktor, dedi hasta sinirli bir sesle. Şey, dedi doktor. Teşhisime göre yirmi dört saat ömrünüz kaldı. Zavallı hasta donup kaldı. Sonra biraz gücünü toplayıp sordu: Peki çok kötü olan haber ne? Size dün haber verecektim, ama telefonunuz ce* vap vermiyordu. ALDATMIŞ Kahveye iriyarı, öfkeli bir adam girdi; olanca sesiyle bağırdı: — Ahmet kim? Kimse ağzını açmadı. Gelen adam bir daha bağırdı: — Ahmet hanginiz? Çabuk karşı* ma çıksın! Sonunda ufak tefek, çelimsiz biri yerinden kalktı: — Benim. Kabadayı, yumruklarım sıkıp onun üstüne atıldı, pestilini çıkanncaya kadar dövdü. Kahvedekiler yerle*rinden kımıldamıyorlar, neredeyse soluk bile almıyor* lardı. Kabadayı gittikten sonra dayak yiyenin başına üşüş* tüler: — Hastaneye götürelim mi? Yerde kanlar içinde yatan adam, bir iki yutkunduk*tan sonra konuşabildi: — Nasıl kandırdum enayiyu. Benim adım Temel. Amma nasil inandırdum oni!.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Temel Fıkralar12 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:01 PM |
Fıkralar12 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:45 AM |
Komik Fıkralar12 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 03:20 PM |