www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-22-2007, 10:24 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan İbo konserinde dolarlar uçuştu / 22 nisan

Dedeman Şanlıurfa Oteli'nin açılışı için Şanlıurfa'ya giden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, otelde verdiği konserde izleyenleri coşturdu. Konser sırasında başından aşağı dolarlar yağan Tatlıses, "Eskiden eşeğimiz vardı, şimdi uçağım var. Allah'a şükürler olsun. Nereden nerelere geldim" dedi. Ünlü sanatçı konserde, 500 kişilik davetli topluluğunu coşturdu. Konser sırasında eski Şanlıurfa Sağlık İl Müdürü Halil Subaşı, Tatlıses'in başından aşağı dolar yağdırdı. Ünlü sanatçı, Bucaklar İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bucak ile Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın yanında türkü söyledi. Sevilen sanatçı Şanlıurfa insanının misafirperverliğine de değinerek şunları söyledi: "Eskiden eşeğimiz vardı, babama ciğer götürürdüm. Bakın şimdi uçağım var. Zaten Urfa'mıza gelen her devlet memuru ağlar, geldikten sonra da uzun süre kalmak ister ve tayini çıkınca da gitmek istemez. Urfa'nın tarihinde geçen bir sözdür bu. 'Urfa'ya gelen ağlar, giden ağlar."
Nǿ ŦΞДЯ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı