![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Asbaşkanlarımız Ali Koç ve Mahmut Uslu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Asbaşkanlarımızdan Ali Koç, karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi: "Yüzlerimiz doğal olarak asık. Elendiğimiz için asık değil. Beşiktaş'a iki maçta da üstündük. Yöneticiliğe başladığımdan beri yapıcıydım ama artık gördüklerimden utanıyorum. Bugün emeğimizi çaldılar. Baki Mercimek'in üç defa atılması lazımdı. Bir keresinde topsuz alanda vole ile Tuncay'a vurdu, yardımcı hakem çağırdı, kart göstermen lazım dedi ama hakem göstermedi. Bir hakem çıkıyor karda yürürken iz bırakmaz misali maç yönetiyor. Yeter artık yani bu şekilde lige bile devam etmenin manası yok. Turu geçsek de ben bunları söyleyecektim. Çünkü artık verilen yanlış kararlar sabrımızı zorluyor. Burada taraftarımızı galeyana getirip ceza almamızı istediler. Burada böyle oyunlar oynandı! Ulusoy ve ekibinin bu oyuna son vermesi lazım. Yenildiler de bunları söylüyorlar diyen varsa da utansın."
Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu ise şunları söyledi: "Kornerden önce Bobo'nun faulü var. Baki 2. sarıdan atılması lazım. Bunlar 100. yıl operasyonlarını geçti. 100. yıl operasyonunun daha iyisini yapıyorlar. Helal olsun. Ne yapalım ligden mi çekilelim. Beşiktaş kupayı alabilir. 24 senedir almamışız bu da önemli değil. Rakibi tebrik etmek lazım! Ama bir tiyatro oynanıyor. Bize merak etmeyin diyorlar, sonra çıkıp bizi böyle eziyorlar. Ulusoy bunları nasıl yapabiliyor. UEFA'ya şikayet etmek lazım bunu. Çünkü o devleti şikayet ediyor." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mesut Yılmaz: "Çayda büyük sıkıntılar yaşanacak" 23 Nisan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 07:29 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Tuluyhan Uğurlu'dan "Dünya Başkenti İstanbul" Konseri / 3 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2007 11:19 AM |
[16.07.06-13:40]İsrail Dehşet Saçıyor..SON TEHDİDİ:""GÜney Lübnan'ı Boşaltın""" | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 01:43 PM |