www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-28-2007, 01:35 PM   #1
Nasdax
Geçerken Uğradım

Nasdax Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 41663
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 274
Rep Derecesi : Nasdax will become famous soon enoughNasdax will become famous soon enoughNasdax will become famous soon enough
Varsayılan İncil Çelişkileri / -Tanrının vucudu varmı?-

Evet Var!

Gen.3:8Derken, günün serinliğinde bahçede yürüyen RAB Tanrı'nın sesini duydular. O'ndan kaçıp ağaçların arasına gizlendiler.Ex.33:11 RAB Musa'yla iki arkadaş gibi yüz yüze konuşurdu. Sonra Musa ordugaha dönerdi. Ama genç yardımcısı Nun oğlu Yeşu çadırdan çıkmazdı. Ex.33:20 Ancak, yüzümü görmene izin veremem. Çünkü yüzümü gören yaşayamaz."Ex.33:22 Görkemim oradan geçerken seni kayanın kovuğuna sokup geçinceye kadar elimle örteceğim. Ex.33:23 Elimi kaldırdığımda, sırtımı göreceksin. Ama yüzüm görülmeyecek." Ex.34:5RAB bulutun içinde oraya inip onunla birlikte durdu ve adını Yahve olarak açıkladı. Ezek.1:27 Gördüm ki, beli andıran kısmının yukarısı içi ateş dolu maden gibi ışıldıyordu, belden aşağısı ateşe benziyordu ve çevresi göz alıcı bir ışıkla kuşatılmıştı.Ezek.8:2Baktım, insana benzer birini gördüm: Görünüşü, belinden aşağısı ateşi andırıyor, belinden yukarısı maden gibi ışıldıyordu.
Hab.3:4 Güneş gibi parıldıyor,
Elleri ışık saçıyor.
Gücünün gizi ellerinde.

Hayır Yok!

Lk.24:39 «Ellerime, ayaklarıma bakın; işte ben'im! Bana dokunun da görün. Bir hayalette et ve kemik olmaz, ama görüyorsunuz, bende var.» Jn.4:24 Tanrı ruhtur, O'na tapınanlar da ruhta ve gerçekte tapınmalıdırlar.»

Kaynak: www.islamustundur.com

Acıda olsa doğruları söyleyiniz...
Nasdax çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı