![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 5 Times in 5 Posts
Üye No: 41663
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 274
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Evet Var!
Gen.3:8Derken, günün serinliğinde bahçede yürüyen RAB Tanrı'nın sesini duydular. O'ndan kaçıp ağaçların arasına gizlendiler.Ex.33:11 RAB Musa'yla iki arkadaş gibi yüz yüze konuşurdu. Sonra Musa ordugaha dönerdi. Ama genç yardımcısı Nun oğlu Yeşu çadırdan çıkmazdı. Ex.33:20 Ancak, yüzümü görmene izin veremem. Çünkü yüzümü gören yaşayamaz."Ex.33:22 Görkemim oradan geçerken seni kayanın kovuğuna sokup geçinceye kadar elimle örteceğim. Ex.33:23 Elimi kaldırdığımda, sırtımı göreceksin. Ama yüzüm görülmeyecek." Ex.34:5RAB bulutun içinde oraya inip onunla birlikte durdu ve adını Yahve olarak açıkladı. Ezek.1:27 Gördüm ki, beli andıran kısmının yukarısı içi ateş dolu maden gibi ışıldıyordu, belden aşağısı ateşe benziyordu ve çevresi göz alıcı bir ışıkla kuşatılmıştı.Ezek.8:2Baktım, insana benzer birini gördüm: Görünüşü, belinden aşağısı ateşi andırıyor, belinden yukarısı maden gibi ışıldıyordu. Hab.3:4 Güneş gibi parıldıyor, Elleri ışık saçıyor. Gücünün gizi ellerinde. Hayır Yok! Lk.24:39 «Ellerime, ayaklarıma bakın; işte ben'im! Bana dokunun da görün. Bir hayalette et ve kemik olmaz, ama görüyorsunuz, bende var.» Jn.4:24 Tanrı ruhtur, O'na tapınanlar da ruhta ve gerçekte tapınmalıdırlar.» Kaynak: www.islamustundur.com
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tanrının Kitabı | biqboy | Vizyondakiler | 0 | 02-07-2010 01:24 PM |
=varmı==soruyorum varmı sizde arkadaslar? | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 08:58 AM |
Tanrının Oyunu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 06:45 PM |
İncil´in Vahyi: G8 | _313_ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 11:39 PM |
varmı böyle bir güzellik ha varmı?cevap bekliyorum. | drendo | Adult eski arşiv | 5 | 12-06-2006 05:15 PM |