![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçük bir çocuk bir gün kirda çayirlarin üzerine uzanmish gökyüzünü seyrediyordu. içinden birden Tanriyla konushmak istegi geldi.
"Senin için bir milyon yil aslinda ne kadardir?" diye sordu. Çevreden bir yerden bir ses geldi: 'Benim için bir milyon yil, yalnizca bir sanineye kadardir" dedi. Çocuk bu yaniti duyunca heyecanlandi ve ikinci sorusunu sordu: "Peki Tanrim" dedi. "Senin için bir milyon dolar ne kadardir?" Çevredeki ses bu soruyu da yanitladi: 'Bir milyon dolar benim için yalnizca bir dolar kadardir." Çocuk birden yerinde dogruldu ve Tanri'dan bir istekte bulundu: "0 halde bana bir dolar verir misin, Tanrim?" dedi. Çevredeki ses bu soruyu da yanitladi: 'Elbette veririm yavrum" dedi. "Lütfen bir saniye bekler misin?". -------------------------------------------------------------------------------- Karadeniz'i gezen bir adam yolda aniden önüne çıkan tavuğu ezmiş. Hayvanı ezdiği için üzüntü duymuş ve gidip sahibine en azından parasını vermek istemiş. Almış tavuğu ve hemen oradaki köye gitmiş. Elindeki tavukla kahveden içeri girmiş ve : - Afedersiniz; ben hemen köy dışında bu tavuğu ezdim. Sahibini arıyorum, en azından parasını vereyim diye. Acaba bu tavuğun sahibi kim ? Bunun üzerine hep beraber tavuğa bakan Lazlar : - Hemşerim sen yanlış geldin. Bizim köyde böyle yassı tavuk bulunmaz. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilimsel Fıkralar9 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:07 PM |
Fıkralar9 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:42 AM |
Komik Fıkralar9 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-21-2007 03:26 PM |
Komik Fıkralar9 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2007 01:12 PM |