![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir kadınla bir adam ayrı ,ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
- Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,' der. Müthiş heyecanlanan adam: - Evet, galiba haklisin,' diye cevap verir şaşkınlıkla. Kadın : - Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,' diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: - Sen içmeyecek misin? Kadın cevap verir : - Hayır, ben polisi bekleyeceğim Taksinin yokuşta frenleri patlamış, müthiş bir hızla aşağı iniyormuş. müşteri bağırmış taksiciye... Durdur şu arabayı. Şoför panik içinde haykırmış, Durduramıyorum! O zaman taksimetreyi durdur hiç değilse..... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Temel Fıkralar11 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:00 PM |
Fıkralar11 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:44 AM |
Komik Fıkralar11 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-21-2007 03:27 PM |
Komik Fıkralar11 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2007 01:17 PM |