![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AYI
Bir gün kadinin biri kocasini altatir ve o sirada çocugunu olayi görmesin diye dolaba koyar ve oynasin diye eline bir ayi verir. Derken kadinin kocasi eve gelir. Kadin sevgilisini hemen oglunun oldugu dolaba saklar. Olaydan habersiz koca karisini çiplak görünce hemen yataga girer. Bu sirada dolapta çocuk adama elindeki ayiyi göstererek -Amca ben sana bu ayiyi satacagim' der.Adam; -Gerek yok yavrum almayacagim diye cevap verir, fakat çocuk ; -O zaman bende seni babama söyleyecegim diye tam disari cikarken adam almak zorunda kalir. Aradan 5 dakika geçmeden çocuk; -bana ayimi geri ver. der.adam; -biraz önce aldim geri vermem deyince çocuk; -bende seni babama söylerim der ve tam disari çikarken adam ayiyi geri verir. 5 dakika sonra çocuk ayni sekilde ayiyi adama satar ve geri alir. Bu böyle sabaha kadar devam eder. Sabah olur kadinin kocasi ise gidince sevgilisi de evden ayrilir. Aradan birkaç gün gecer ve çocuk yaptigina pisman olur ve annesine ; -Anne ben çok kötü birsey yaptim nasil rahatlarim der. Annesi; -bak oglum karsida kilise var, git günah çikar rahatlarsin der. Bunun üzerine çocuk kiliseye gider, rahip kabinine girer ve çocuk; -amca benim bir ayim var' derken rahip sözünü keser ve; -almiyorum lan essogluessek almiyorum param bitti!! BEDAVA SEKS Benzin istasyonunun önünde bir afis: "Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazaniyor." Iki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks için lotaryaya talip olur... Benzinci sorar: Kafamdan bir sayi tuttum, bilirseniz bedava seks. "Üç" derler... Benzinci, "Bilemediniz, ben bes tutmustum." Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya... Bizimkiler "Yedi" der. Benzinci "Olmadi, ben alti tutmustum". Üç gün sora yine depoyu "fullerler", yine lotarya... "Iki" derler, benzinci "Bir" der. Kafadarlardan biri arkadasina açilir... "Yahu bu bizi kandiriyor galiba, hep baska rakam söylüyor... Hile yapmasin!" Diger cevap verir: "Yok canim kizkardesim arka arkaya iki kere kazandi." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |