![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GEZİNTİ
Tavsan ormanda yururken bi hayvan gormus. Senin adin ne demis, benim adim katir demis hayvan. Sana neden katir derler demis tavsan. O da, benim babam at, annem esek ondan bana katir derler demis. Tavsan da, hiimm enteresan demis ve yurumeye devam etmis. Biraz gidince bi hayvan daha gormus, sana ne derler demis. O hayvan bana kurt kopegi derler demis. Sana neden kurt kopegi derler demis. O da, benim babam kurt annem kopek o yuzden demis. Tavsan enteresan demis ve yurumeye devam etmis. Biraz sona bir hayvan daha gormus. Sana ne derler demis. Bana Devekusu derler demis. Tavsan da : "Hassstiiir lan" demis. PAPAĞAN Kasabanin birinde bir papaz ve onun iki papagani varmis. Papaganlar da papaz gibi oldukca inancli ve dindarlarmis. sabah aksam kafeslerinde oturur incil okuyup dua ederlermis. Papazin cemaatinden bir kadinin da iki tane disi papagani varmis, papazin erkek papaganlari ne kadar ahlakliysa kadinin disi papaganlar da o kadar ahlaksizmis. eve gelen misafirlerin onunde "erkek istiyoooooz!" falan diye bagirirlarmis. kadin sonunda dayanamamis, papaza akil danismaya gitmis, papaz da, sen getir onlari bana, benim papaganlarin kafesine koyayim da ahlak ogrensinler biraz demis. kadin da almis papaganlarini getirmis papazin evine, daha kafese girer girmez disi papaganlardan biri "hey yakisikli iki tane ucuz fahise ister misiniz kafesinizde?" diye sormus erkek papaganlardan biri de otekine donup "olum butun dualarimiz kabul oldu lan sonunda" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |