![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() OHH BEE
Adamin biris bir gun Afrika'ya gider. Hazir gitmisken bir de deveye bineyim oyle doneyim der. Neyse deve kiralayan bir yer bulur ve sahibine nasil -Oh diyince gider. Ohhhh Ohhh! fiyince kostura kostura gitmeye baslar. Adam sorar: -eeee nasil duracagim? -Amin diyince de durur. Neyse bizim adam biner deveye "oh" der baslar yavas yavas gitmeye. Neyse bir sure sonra sIkIlr ve "ohhhh Ohhhh!" der . Bu sefer deve de kosturmaya baslar. Adam cok keyiflidir. Bir yandan kostura kostura giderken bir yandan da cevreyi seyretmektedir. Tam bu sirada bi bakar karsisinda bir ucurum. Ne yapacag,ni sasirir. Heyecandan ne soyleyecegini unutur. Neyse der bari bi son dua okuyayaim der ve baslar okumaya. Duasini bitirince "Amin" der ve deve zink diye durur ucurumun kenarinda. Bizim adam kurtulmanin verdigi rahatlikla derin bir nefes alir : -OHHH BEEE! HOROZ Adamin azgin bir horozu varmis. Her sabah kendi tavuklarinin isini bitirdikten sonra yan komsunun tavuklarina sira geliyormus. Onlarin da isini bitirdikten sonra diger komsunin tavuklarina geciyormus. Adam sonunda horozunu uyarmaya karar verip ona "Horozum kendini cok yorma sonra hastalanip olup gidersin" demis. Ama yine horozu ona dinlemeyip bildigi yoldan sasmamis. Bir sabah adam bakmis horozu coplukte uzanmis yatiyor. Adam uzulerek horozunun yanina gidip, Horozum cilli horozum ben sana dememismiydim cok yapma oleceksin diye. Bunun uzerine horoz sahibine donerek, Susss, yukardaki akbabalarin yere inmesini bekliyorum demis!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |