![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 48 Times in 34 Posts
Üye No: 42425
İtibar Gücü: 1361
Rep Puanı : 2410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Ben seni arkadaş bildim can!
Ben seni dost gibi sevdim. Ama meğer durum çok farklıymış Ben dost diye sevdim,mutlu oldum. Sen sevgili diye sevdin,acı çektin. Bu böyle olmamalıydı can. Sende mutlu olmalıydın üzülmemeliydin. Hahsızlıkdı can haksızlık. Sana karşı haksızlıkdı ben mutlu sen mutsuz. Anlayamadım can,bilemedim can. Değer verdim ,can dedim,seninle üzüldüm Seninle güldüm Ama bilemedim……bağışla beni! Bilmeden de kanayan yaran olmuşum be can. Ben seni arkadaş olarak sokmuşum kalbime Sen beni sevgili olarak. Ben dostum diye sarıldım sana Sen sevgili diye sarıldın bana. Anlayamadım can,bilemedim can Meğerse her ismimi andığında İçinde hep kopan fırtınaların olmuşum. Haberim yoktu,hissedemedim can Her gözüme bakışında uzaklara dalışın olmuşum. Bazen yanımda ağlayışın,derdini söylemeyişin Sonra dost sonra anlatacağım….ama anlatamadığın olmuşum. Korudun, yüceltin ,sakındın Demek ondandı can ondandı. Yaptığın fedakarlıklar,tayinlerin istemelerin Ve başarıp da öyle kuytu yere düşmen ailenden uzak İçindeki yangının,gözlerinde ki yaşların Demek benmişim can,sebeb benmişim. Evet anlayamadım ben seni can. Ama o gözle sana hiç bakmamıştım ki dost…bakamzdımda ki Çünkü dost bildim, arkadaş bildim seni Of allahım off içim çok acıyor,sızlıyor. Şimdi çok üzgünüm perişanım. Artık fedakarlık yapma sırası bende sanırım can! Senin geleceğin ve iyiliğin için Senden uzak kalmalıyım dost. Çekip giden bir vefasız diye suçlama arkamdan…ne olur? İnan içim kan ağlıyor dost,kan ağlıyor. Kalbimde yine dostumsun,canımsın. Senin için hayatın için bu arkadaşlık burada bitmeli. Eğer günün birinde can,beni arkadaş dost olarak görmeyi başarırsan. O güzel gözlerin öyle bakmayı başarırsa dost O zaman hep yanında olurum can.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1631
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saOL gÜZEL PAYLAŞIM
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ben seni arkadaş bildim can! | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-28-2008 03:31 PM |
Arkadaş | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 11:53 PM |
Sadece seni görmüş, sedece seni tanımış, sadece seni sevmiştim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 10:30 AM |
ArKaDaŞ... | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-16-2007 11:20 AM |
Bildim "a'ş'k" | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 11:39 PM |