![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2226
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşlar takip ettiğime göre bazılarınız forum içerisinde nerdeyse hiç aktif değiller size verilen görevleri yerine getirmede yeterince çaba sarfetmiyor... Eğer görevinden ayrılmak isteyen arkadaşlarımız varsa bizi haberdar etsinler.. Aksi halde haber verilmeksizin durumlarınız icabı yetkileriniz düşürülecektir... |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ben aktıfım ...ve ayrılmak ıstemıyorum...
okundu... |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 8 Thanked 30 Times in 20 Posts
Üye No: 23785
İtibar Gücü: 1387
Rep Puanı : 1586
Rep Derecesi :
|
![]() Okudum.
Dostum yaz geldi bizim bar var orada çalışıom ama hergün foruma bakıyorum. Okundu. |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() arkadaşlar aktiflik derken bir yandanda forumu güncel tutmanız önemli bunlarada dikkat edelim lütfen.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2830
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Elimden geldiğince Konu Açmaya Çalışıyorum Online Olduğum Süreler İçinde ..
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
|
![]() Beyler bişeyi es geçiyorsunuz..Farkında değilmisiniz bilmiyorum...Bir yeni oluşum içerisnde olabilirz ama bu kafanıza göre d.mod mod s.mod yazabilceğiniz anlamına tam iştikal etmiyor..Burada bir yönetimsek ve s.modlar mevcutsa fikirler alınmalıdır..Biz böyle gördük ve hala böyle yapıyoruz...Doğrusuda yanlışıda tüm yönetim üstlenirse başarı yakalanır...Yoksa kişisel tatminlerdne öteye geçmez muamma bi durum...
Böyle devam edildiği takdirde doğaldır ki s.mod larında herhangi bir amacı kalmıyor..Forum geneli konu kilitle konu taşı..2 de konu aç tamam da öteye gitmez bu şekilde devam ederse...Ben burada bi Crazyboy u birde FX i tanırım admin olarak..Diğerleriniz ile bir muhabbetim yok...FX de Crazyboy da beni bilir..Bu yazım bir sitem değil yönetimdeki denge ve uyum için bir öneridir...Eminim kısa zaman içinde gerekenler gerektildiği şekilde yapılmaya başlanacaktır...
#7 | ||
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
S.mod lar forumun genel düzenini hakimdir..Her bölümde konu açmak ile yükümlü değildir..Bu insiyatif meselesidir...İstedikleri takdirde istediği bölümlere konu açabilirler...Mod ve d.modların asli görevi ise bölümlerini güncel tutmaktır..Bu daha açıklayıcı oldu emin ol:nono: Ayrıca "ayinesi iştir kişini lafa bakılmaz" kimin ne olduğu bilinir..İster nick ister nüfus cüzdanı değişsin..Sizlerede başarılar :wink:
![]() |
#9 | |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() ikinci paragrafındaki yazıyı hakaret olarak algıladım:yes:ama seninle laf yarışı yapacak değilim tekrar başarılar. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 8 Thanked 30 Times in 20 Posts
Üye No: 23785
İtibar Gücü: 1387
Rep Puanı : 1586
Rep Derecesi :
|
![]() Tamam neyse jockeя gittikçe gözümden düşüceksin M@D_VIPer ne derse haklıdır ki haklı bundan sonra mod seçimleri herkesin onayını almak zorunda olsun.
Yörüngemizden şaşmayalım. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hatun Mankenmi Manken Fizik Süper Mutlaka İzleyin Süper Si..siyor | tirol2002 | Türk Video | 1 | 04-01-2010 03:07 AM |
Genç Kiz ViDeO BoYuNcA SüPeR Bi Yar.k iStiYoRum SüPeR oLsuN sÜpEr oLsUN DiYe inL | ugur9948 | Türk Video | 2 | 02-16-2010 12:24 AM |
KaDıN ViDeO BoYuNcA SüPeR Bi Y.r.k iStiYoRum SüPeR oLsuN sÜpEr oLsUN DiYe inLiYoR | nihalcml | Türk Video | 3 | 12-13-2009 09:37 PM |
42 adet süper film (arşivlik)no rapid+süper kalite görüntü+caps | xxsmaxx | Yabancı Adult Videolar | 3 | 09-27-2009 11:20 PM |
[Cep telefonunuz için]Sativa Rose Süper bir Anal +Hardcore+Süper Kalite 3gp[RS] | mustiDY | Adult eski arşiv | 0 | 01-11-2009 11:51 AM |