www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-12-2007, 06:34 PM   #1
вö¢üк
ÇaKaL Üye

вö¢üк Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 129
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1631
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi : вö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond repute
Smile Tigana beni affetmedi

Ali Güneş, teknik direktör Jean Tigana'dan affedilmesini istemesine rağmen, Fransız teknik adamın kabul etmediğini söyledi.
12.05.2007

Siyah beyazlı kafilenin Bursa'ya hareketinden önce arabasıyla tesislerden ayrılırken basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Yaklaşık 2 hafta önce teknik direktör Jean Tigana tarafından disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılarak PAF takıma yollanan Ali Güneş, takımla birlikte Bursa deplasmanına gidemediği için üzgün olduğunu belirterek, "Takımda bir çok eksik futbolcu var. Özellikle sağ kanatta sakat ve cezalı oyuncular teknik direktörümüz forma giyemeyecek oyuncu bulmakta zorlanabilir. Ben kendisinden affımı istedim, ancak kabul etmedi" dedi.

Kadro dışı bırakılmasına da tepki gösteren tecrübeli oyuncu şöyle konuştu: "Delgado zamanında kampı terk etmişti ama o kadro dışı bile kalmadı. Ben sadece bir antrenmana çıkmadım diye böyle bir muamele görüyorum."
вö¢üк çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı