![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1634
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Zico, takımıyla kritik bir toplantı yaptı ve 'Hedef takımız. Geçen yılki kâbusu yaşamamak için kazanmalıyız' dedi. 11.05.2007 Dört puan lazım Bitime üç hafta gibi kısa bir süre kala Süper Lig'de şampiyonluk için sadece dört puana ihtiyaç duyan Fenerbahçe, işi bir an önce garantileyip rahat bir nefes almak istiyor. Her fırsatta henüz şampiyon olmadıklarının altını çizip geçen sezon yaşanan büyük kâbusu hatırlatan teknik direktör Arthur Zico'nun, oyuncularıyla da tarihi bir konuşma yaptığı öğrenildi. Ekibini Samandıra'da karşısına alan Brezilyalı'nın, "Taraftarlarımız şimdiden şampiyonluk havasına girdi, bu sıkıntı yaratabilir. Trabzonspor maçını kaybedersek geçen yılın kâbusuyla yeniden karşı karşıya kalabiliriz" sözleriyle futbolcularını motive ettiği bildirildi. ‘Cezaları anlamıyorum’ Trabzon maçında alacakları talihsiz bir sonucun, Galatasaray maçına da yansıyabileceğini vurgulayan Sarı-Lacivertliler'in hocası, "Artık hedef biziz. Silahlar bize doğruldu. İzmir'de bizi zor bir sınavın beklediğini bilmenizi istiyorum" dedi. Bu arada kendi internet sitesinde de gündemi değerlendiren Zico, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de insanlar futbolda çok hırslı ve fanatizmin derecesini zorlayabiliyor. Aurelio'ya verilen cezayı anlamış değil. Brezilya'da saha dışı olaydan ceza verilmez. Bana verileni de anlamıyorum. Kupa maçı sonrası tepkim, Türkiye-İsviçre maçı sonrası Fatih Terim'in savunmasıyla aynıdır." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cs SiLahLar ve ÖzeLLikLeri. | -RasheAds. ` | Cs 1.5 | 5 | 06-12-2010 10:48 AM |
Sivas'ta silahlar konuştu: 2 ölü, 5 yaralı | winstoon007 | Yurttan Haberler | 0 | 04-05-2009 09:01 PM |
Çukurca'da silahlar konuştu | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-08-2008 04:06 PM |
İlginç Silahlar. | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-08-2007 10:47 AM |
07/07/07 - Giresun'da silahlar konuştu: 2 ölü | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-07-2007 10:26 AM |