![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölümden döndü
Cengiz ÇOBAN ![]() Yüksek dozda sakinleştirici hap alan Savaş, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.Sarıyer'de, dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, oyuncu ve sunucu Özlem Savaş, aşırı derecede alkol aldıktan sonra ablası Zehra Savaş'ı arayarak intihar edeceğini söyledi. Telefonu kapayan Savaş, daha sonra, yüksek dozda sakinleştirici haplardan aldı. Hemen eve gelen abla Zehra Savaş, içeri girdiğinde kardeşini baygın halde buldu. Taksiyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Özlem Savaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Kardeşinin alkol sorunu olduğunu anlatan Zehra Savaş, “İntihara teşebbüs etmiş. İş bulamayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başlamıştı. Dün akşam beni aradı, ‘Abla ben intihar ediyorum, hakkını helal et dedi’ diye konuştu. Kardeşinin daha önce 2 yıl alkol tedavisi gördüğünü belirten Savaş, bağımlılığı duyulunca oyunculuk işlerinin durduğunu bu nedenle de bunalıma girdiğini söyledi.
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() paylaşım için saol..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pernia ölümden döndü! | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-09-2009 07:56 PM |
Ölümden döndü | Author41 | Dünyadan Haberler | 0 | 06-21-2009 11:01 AM |
Kahvaltıya uyandı ölümden döndü | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-13-2008 03:25 PM |
Ölümden döndü | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 09:26 PM |
06/01/07 - Yılmaz Morgül ölümden döndü | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-01-2007 04:55 PM |