www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-13-2007, 11:13 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Yılın en buruk annesi / 13 mayıs

Yılın en buruk annesi

Büşra BOZOK
11 aylık kızı Zeyno'yla yeni hayatına ayak uydurmaya çalışan Arzu Balkan, ilk anneler gününü buruk kutladı.

Arzu Balkan fotoğrafları için tıklayın
11 aylık kızı Zeyno'yla yeni hayatına ayak uydurmaya çalıştığı ve özel hayatında zor günler geçiren Arzu Balkan, ilk Anneler Günü'nü buruk kutlayacak. Boss Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mine İslam tarafından plaketle renklendirilen organizasyonda Arzu Balkan, hüzünlü anlar yaşadı. Balkan, "Bu benim ilk anneler günüm, o yüzden çok heycanlıyım bakalım ilk anneler gününü nasıl geçireceğim ben de merak ediyorum. İlk anneler gününde aldığım bu plaketi bana layık görenlere de çok teşekkür ediyorum. Ben bu plaketi bütün fedakar anneler ve anneler için alıyorum" dedi. Balkan, ayrıldığı eşi hakkında ise, "Tamer Bey'le ne olacak bilmiyorum, gelen gün gösterecek" dedi.

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı