![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HOROZ Adamin azgin bir horozu varmis.Her sabah kendi tavuklarinin isini bitirdikten sonra yan komsunun tavuklarina sira geliyormus.Onlarin da isini bitirdikten sonra diger komsunin tavuklarina geciyormus.Adam sonunda horozunu uyarmaya karar verip ona -"Horozum kendini cok yorma sonra hastalanip olup gidersin" demis.Ama yine horozu ona dinlemeyip bildigi yoldan sasmamis.Bir sabah adam bakmis horozu coplukte uzanmis yatiyor. Adam uzulerek horozunun yanina gidip, Horozum cilli horozum ben sana dememismiydim cok yapma oleceksin diye.Bunun uzerine horoz sahibine donerek, -"Susss,yukardaki akbabalarin yere inmesini bekliyorum demis!! KARTAL YORUMU İki kartal zevk-ü sefa içerisinde bir ağaca tünemiş dururlarken hızla geçen bir jet uçağı ve arkasında bıraktığı dumanı görürler. Kartallardan biri bilgiç bilgiç konuşur: -"Bu kartalın kesinlikle çok acelesi var, çocukları tehlikede herhalde." -"Ne alakası var? Senin de kuyruk tüylerin tutuşmuş olsaydı sen de öyle hızlı uçardın." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hayvan Fikralari 21 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:04 PM |
Hayvan Fikralari 13 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:01 PM |
Hayvan Fikralari 12 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:00 PM |