![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2227
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ÇığLık ÇığLığa Suskunuz..! Suskunuz… hem de çığLık çığLığa bir suskunLuk Evet ama bu konuşacak bir şey oLmadığından değiL.. Konuşmaya çaLıştığımız şeyLerin bizi aLıştığımız yaLnızLığımızdan UzakLaştırması asLında korktuğumuz… İkimizde cesaret edemiyoruz... ÖyLesine aLışmışız ki içimizde büyüttüğümüz yaLnızLığımıza... Seviyoruz onu... BeLki de... Yaşandığında yok oLacağı korkusu, bizi tereddüte düşüren Kaybetmekten korkacağımız bize ait bir şey oluşturma kaygısı… Sen... Yapamadığın hamLenin, hayatın boyu inanmak istediğin değeLlere sahip gibi gördüğün düzeni yok etme girişiminden başka bir şey oLmayacağını düşündün hep… Ben ise yıLLarın verdiği bir aLışkanlık çerçevesi içinde var ettiğim varLığa daha fazla acı vermemek için tek yıkım çaLışmasından sonra, susmayı tercih ettim… İçimden çığLık atarak susuyorum… Susuyorum… İçimde o kadar güzeLsin ki… Sana susuyorum … Demiştim ya yüreğim susmayı öğreniyor.. AsLı yok .. Sevdiğini anLadığında içinde duyduğun çığLığın yankısı hiç bitmiyor… O hiç susmayacak… Her gün, her saat bana haykıracak, bağıracak , parçaLayacak içimi. Benimse yüzümde o güLümsemem yer edinecek tekrar… Ona her şey yoLundaymış güLücüğü atmaya devam edeceğim… "Sadece bundan sonra kimse onun sesini duymayacak Ve bundan sonra kimse, onun tarafından seviLdiğini öğrenemeyecek…" |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
garizmatik (05-14-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eline emegine saglık serdar abi...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Naneli Limonatadan Çığlık Çığlığa Mastürbasyon | ibletor | Türk Video | 0 | 06-24-2009 03:20 PM |
Suskunuz… hem de çığlık çığlığa bir suskunluk | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 12:30 PM |
Çığlık Çığlığa | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 09:40 AM |
08/09/07 - Harry Potter galasında çocuklar çığlık çığlığa | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-09-2007 10:22 AM |
Pembeli Süper Çığlık Çığlığa | RoStWell | Adult eski arşiv | 4 | 07-06-2006 04:57 AM |