![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *******ini aydınlatan bir ışık olmak istiyorum meleğim
Biliyorum çok kırıldın alındın Biliyorum çok kaybettirdiler sana Biliyorum ağlattılar seni üzdüler yüreğini Biliyorum gözlerinden yaşlar akarken ben yanındaydım meleğim Ben kırmam başkaları gibi seni Üzmeye dayanamam Ağlatamam seni dayanamam Ben farklıyım demiyorum sana Çünkü biliyorum yine aynı cevap Bana yine aynısın ısrar etme diyeceksin bebeğim Ben seni pamuklara sarmak istiyorum Yanımdan ayırmamak istiyorum Okuduğum bütün şiirler sanki sana Sanki hep karşımdasın Elini yine yanağına koymuş beni dinliyorsun Gözlerime bakıyorsun O masum tebessümünü veriyorsun bana Ben farklı değilim belki haklısın Ama bil ki senin için Aynı olmak istemiyorum Senin için apayrı Ve özel olmak istiyorum Çünkü Sadece o zaman inandırırım seni farklı olduğuma Korkuyorsun aşk yaşanmaz diyorsun ya hani bana Benimle bir kez yaşamaya değer inan bana Sen benim hazan yelim Sen benim *******i saman yolum Gündüzleri hayalim oldun Nasıl yaptın bilmiyorum ama İnan bana en değerlim oldun Belki sana anlamsız geliyor kelimelerim Yada benim sen yanlış anlama diye Binbir kere tartıp yazdığım bu yazılar Sana basit cümleler geliyor Biliyorum aşktan yandı Bende hiç kolay aşklar yaşamadım Bende aldatıldım Ama aldatılmakla kalmadım Ben terk edildim kandırıldım Yani senden çok aşk acısı çektim Senden daha erken dünyaya gelmenin acısın çekiyormuşum meğer Şimdide seni geç bulmanın acısını çekiyorum Seni hak edecek kadar çok acı çektirdi hayat bana Şimdi düşünüyorum gerçekten ben sevgini hak ediyorum meleğim Lütfen Hayatının penceresinden bakma bana Beni içeri al Ben seni tanıdığımdan günden beri gözlerim mühürlü Dilim tutuk Lütfen bana minicik bir şans ver yüreğinden birtanem İnan bana bir gün seni düş kırıklığına uğratmayacak kadar çok seviyorum seni alıntı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
herşeyin sadece kötü tarafını görenlere özel. | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-25-2008 09:09 PM |
( tek sana susuzdum tek sana aç , başım sanki dağ başı tek sana muhtaç | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:21 PM |
Sadece Sana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 02:55 PM |
Sadece Sana! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-01-2007 01:27 PM |
gencsara sana özel bu bak....(tabi bütün cakal.net üyelerinede) | gencsara | Adult eski arşiv | 11 | 06-10-2006 09:06 PM |